Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η Παρασκευή των «αιωνίων» ...και της Εθνικής!

Βραδιά γεμάτη από μεγάλα αθλητικά γεγονότα θα είναι αυτή της Παρασκευής όπου το ένα τελειώνει και το άλλο αρχίζει...

Το ξεκίνημα θα γίνει στις 20.00 με τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και (περίπου) όταν αυτός ολοκληρωθεί (ΕΤ1) γίνεται η σέντρα του εκτός έδρα αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Λιθουανία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Σε μετάδοση του MEGA και της ΟΤΕ TV.

Οι δύο μεγάλες μεταδόσεις ενδεχομένως να συμπέσουν για λίγα λεπτά, καθώς η αναμέτρηση της Λιθουανίας αρχίζει στις 21.45. Την Παρασκευή, δε, θα υπάρχουν αρκετοί ακόμα των προκριματικών του Μουντιάλ που θα μεταδώσουν τα κανάλια της πλατφόρμας του ΟΤΕ.

Το μπιτς-βόλεϊ στην ΕΤ3!

Οι εφτά αγώνες του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπιτς-βόλεϊ θα μεταδοθούν απ' την ΕΤ3, κάτι που «κλείδωσε» σήμερα, με την αρχή να γίνεται στις 16/6. Την άλλη Κυριακή, δηλαδή. Την ερχόμενη (9/6) το τρίτο δημόσιο κανάλι έχει τον δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τον Πανιώνιο.

Εκπομπή για τα γενέθλια του NovaΣΠΟΡ FM 94.6!

Ο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 έχει γενέθλια και γιορτάζει! Συμπληρώνει αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου, 17 χρόνια ζωής στα ερτζιανά. Για το λόγο αυτό θα γίνει εκείνη την ημέρα ένα ραδιοφωνικό πάρτι 09.00-12.00 το πρωί που θα παρουσιάσουν η Μαρία Μάνου, η Κωνσταντίνα Πανούτσου και ο Τόλης Χριστοφοράκης. Από το μικρόφωνο της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας θα παρελάσουν πολλοί και διάφοροι… για να δώσουν τις ευχές τους και όχι μόνο!

Συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου στους 94,6 και γιορτάστε μαζί μας τα 17α γενέθλιά μας!!!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x