Stoiximan Super League

Βαμβακούλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπερέχει σε σύνολο ο Παναθηναϊκός και σε μονάδες ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το μεγάλο αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ένας άνθρωπος που ξέρει καλά από ντέρμπι «αιωνίων» έχοντας ζήσει πολλά εξ αυτών και με τις δύο φανέλες, ο Νίκος Βαμβακούλας, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον μεγάλο αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

«Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη σύνολο και ο Ολυμπιακός περισσότερη ατομική ποιότητα παικτών. Ο ένας είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ ο άλλος δεν έχει πολλά περιθώρια. Όμως σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετρά ποιος είναι σε καλύτερη φόρμα. Πρόβλεψη δεν μπορείς να κάνεις. Είναι παιχνίδια πάθους και δύναμης. Όποιος κι αν παίξει σήμερα, αν δεν το κάνει με τσαμπουκά, δεν μπορεί να κερδίσει, ειδικά αν το γήπεδο είναι βαρύ. Ακόμη και οι ξένοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι, αν και οι Έλληνες ξέρουν καλύτερη τη σημασία του. Εμείς τότε δεν κοιμόμασταν μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι», τόνισε ο παλαίμαχος άσος.

Παράλληλα, με το γνωστό του χιούμορ, αναφέρθηκε στο… μαλλί του και στο γεγονός ότι έχει παίξει και στις… δώδεκα θέσεις, ακόμη και τερματοφύλακας. «Μακάρι να γίνει ωραίο ματς και να το απολαύσει ο κόσμος, χωρίς φασαρίες. Να είμαστε αύριο χαρούμενοι που είδαμε ένα όμορφο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα όλοι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Αυτό είναι στη ζωή», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x