Πόλο

Ελληνιάδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την αγωνία του τελικού με τον Εθνικό»

Η Έλενα Ελληνιάδη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάκτηση του Len Trophy με τον Εθνικό!

Με τα δύο γκολ που σημείωσε στον δεύτερο τελικό στο «Παπαστράτειο», η Έλενα Ελληνιάδη συνέβαλε τα μέγιστα και ο Εθνικός κατάκτησε την πολυπόθητη κούπα του Len Trophy! H 23χρόνη κόρη του σπουδαίου Σταύρου, με τον οποίο «έχουν τον ίδιο τρόπο αντίληψης», μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την τεράστια επιτυχία!

«Ανταμείβονται πολλοί κόποι όταν καταφέρνει να κατακτάς τέτοια τρόπαια, ο δρόμος είναι πάντα ανηφόρα», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το θετικό κλίμα που υπήρχε στον δεύτερο τελικό, «είχαμε παίξει τον πρώτο τελικό στην έδρα τους, μας τόνωσε την αυτοπεποίθηση , παλέψαμε και έτσι πήραμε τη νίκη».

«Υπάρχει άγχος, αγωνία, αδρεναλίνη στα ύψη, ειδικά χθες με όλο τον κόσμο του Εθνικού δίπλα μας, είχα πάει μια ώρα νωρίτερα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, να φάω από την αγωνία», ήταν τα λόγια της, αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν, ενώ για τη συνέχεια τόνισε ότι, «έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δεμένη ομάδα, αλλά σε έναν τελικό μπορούν να γίνουν όλα».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x