Stoiximan Super League

Μανωλάς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Χρειάζεται παίκτες στιλ Τσιάρτα η ΑΕΚ»

Ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τη δημοπρασία για χάρη του Κώστα Νικολαΐδη, το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και φυσικά τη φετινή ΑΕΚ.

Στη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στην δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Κώστα Νικολαΐδη που έπεσε θύμα των πυρκαγιών στην Αττική πριν από δύο χρόνια, αναφέρθηκε ο Στέλιος Μανωλάς συνομιλώντας με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και την εκπομπή «Τα διαμάντια είναι παντοτινά» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε για το αυριανό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. «Ο Ολυμπιακός έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, αν και προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο σκορ. Δεν περίμενα τέτοια αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πως μετά από οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα, έχει καταφέρει να το διορθώσει. Έτσι έκανε μετά τον Βόλο, κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του Άρη που δεν ξέρω πόσοι θα καταφέρουν να κερδίσουν εκεί», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σπουδαίο ότι έχουμε παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή, μπαίνει στη μέση η επιστήμη και υπάρχει και η πνευματική προετοιμασία των παικτών. Παίζει ρόλο η επιβάρυνση τι τραυματισμούς θα φέρει. Πολύ σημαντικό είναι, επίσης, ο ρόλος που έχουν οι προπονητές και η στρατηγική που ακολουθούν σε κάθε ματς».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα τι του αρέσει και τι χρειάζεται βελτίωσης στην ΑΕΚ τη φετινή σεζόν: «Μετά από πολλά χρόνια, και πολλές αλλαγές προπονητών, παρουσίασε μία πραγματική ΑΕΚ. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ έχει επιδείξει μεγάλους επιθετικούς, από τον Μαύρο και τον Μπάγεβιτς, στον Ντέμη και άλλους μεγάλους φορ. Η ΑΕΚ στηρίζει πολύ καλά τις δύο φάσεις του transition. Το κάνει τέλεια και δεν είναι βαρετή ως ομάδα. Σε κάθε ματς θα κάνει τουλάχιστον 20 τελικές. Όπως ξεκίνησε η εποχή του Μπάγεβιτς, και κάθε χρόνο έχτιζε και βελτίωνε πράγματα, και έφτασε το ’94 να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό πρέπει να κάνει και η σημερινή ομάδα. Χρειάζονται παίκτες στιλ Τσιάρτα, να κάνει κάτι που δεν το περιμένεις. Θέλει έναν-δύο παίκτες που θα φέρουν το απροσδόκητο και αν βρεθεί κάποιος καλύτερος από κάποιον που είναι στο ρόστερ είναι ευπρόσδεκτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x