Και οι τρεις χώρες σήμερα στις ιπποδρομίες παίζουν «δυνατά» για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία!

Χρόνια πολλά! Με 24 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 27/12/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:10 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 19:10 το απόγευμα. Οι διαδρομές χωρίζονται σε επίπεδες, σε τροτ απλό και τροτ με αμαξίδια και σε εμπόδια ενώ στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι πολυπληθείς!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 διαδρομές και από τα ιπποδρόμια των VINCENNES & CAGNES-SUR-MER. H χώρα αυτή έχει σήμερα πολύ υψηλά χρηματικά έπαθλα αρκετών χιλιάδων ευρώ για τους νικητές ίππους τόσο στον πρώτο ιππόδρομο με διαδρομές τροτ και τροτ αμαξιδίων, όσο και στις διαδρομές εμποδίων από τον δεύτερο ιππόδρομο!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει στο πρόγραμμα με 9 διαδρομές και όλες από τον ιππόδρομο της VAAL. Ιδιαίτερα πολυπληθείς διαδρομές σε κάποιες περιπτώσεις, αρκετά δύσκολα τα προγνωστικά, αναμένεται να πληρώσουν καλά ακόμα και τα απλά είδη του στοιχήματος!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 6 διαδρομές και όλες από τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Μοιρασμένες εδώ οι διαδρομές που έχουν ισχυρά φαβορί αλλά και που δεν βγαίνει εύκολα άκρη στο κομμάτι των προγνωστικών!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της VAAL. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 3  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-6-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 15:50 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του VINCENNES. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 2-8-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 5-6-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 029 με ώρα έναρξης τις 17:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό: 2  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 4-3-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 031 με ώρα έναρξης τις 18:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 10-6-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 18:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WOLVERHAMPTON. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-7-10.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr