Ιπποδρομίες

Κάτι σαν… ΤΖΟΚΕΡ αναμένεται να είναι οι αποδόσεις στις ξένες ιπποδρομίες με τέτοιο πρόγραμμα

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά τις ξένες ιπποδρομίες στο τελευταίο Σάββατο του 2018! Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:25 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 22:30 αργά το βράδυ. Όλες οι διαδρομές είναι ιδιαίτερα πολυπληθείς και όλες είναι και επίπεδες διαδρομές!

Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα έχει ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις ακόμα και στα απλά είδη του στοιχήματος, πόσο μάλλον στα πολύπλοκα είδη! Όταν ο μέσος όρος των συμμετεχόντων ίππων είναι 16 ανά κούρσα και μάλιστα όταν το παιχνίδι ‘’απλώνεται’’ σε αρκετά άλογα καταλαβαίνει κανείς πως όποιος πάει ταμείο σήμερα, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει χαμηλή απόδοση!

Σαφώς η Ν. Αφρική αναμένεται και σήμερα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στους παίκτες αφού συμμετέχει στο πρόγραμμα με 18 διαδρομές και από τα ιπποδρόμια των TURFFONTEIN & KENILWORTH.

Με πολύ ενδιαφέρον όμως παρουσιάζεται και το πρόγραμμα της Γαλλίας που συμμετέχει με 9 διαδρομές, όλες από τον ιππόδρομο του PORNICHET και μάλιστα με ιδιαίτερα πολυπληθείς διαδρομές!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 012 με ώρα έναρξης στις 13:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και στον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 9-1-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης στις 14:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και στον ιππόδρομο του TURFFONTEIN. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 9-2-7.

Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης στις 16:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και στον ιππόδρομο του KENILWORTH. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 7-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης στις 20:30 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και στον ιππόδρομο του PORNICHET. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 6-3-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης στις 21:00 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και στον ιππόδρομο του PORNICHET. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας αυτής έναν εκ των ίππων με αριθμό: 3-1-5.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x