Τα φώτα της Παρασκευής επάνω σε δυο ιπποδρόμια της Ν. Αφρικής!

Με 25 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 28/12/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 12:10 το μεσημεράκι και ολοκληρώνεται στις 21:20 το βράδυ με τις διαδρομές να είναι μοιρασμένες σε πολυπληθείς και μη και να είναι όλες επίπεδες εκτός από δυο διαδρομές που αφορούν τα εμπόδια.

Την μερίδα του λέοντος έχει η Ν. Αφρική στο πρόγραμμα συμμετέχοντας με 17 διαδρομές και από τα ιπποδρόμια των FAIRVIEW & GREYVILLE. Πιθανότατα το πρόγραμμα αυτό σχεδόν θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παικτών μιας και έχει εξαιρετικές διαδρομές για στοίχημα και με την απουσία των μεγάλων φαβορί!

Η Γαλλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 3 διαδρομές και όλες από τον ιππόδρομο του PAU. Εδώ θα δούμε και τις δυο διαδρομές με εμπόδια και με υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους!

Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK έναν ιππόδρομο που πολύ συχνά μας δίνει εκπλήξεις στις αφίξεις του!

Περνάμε σε κάποιες προτάσεις μας που ξεχωρίζουμε κάπως παραπάνω από το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα:

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 15:15 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής τον ίππο με τον αριθμό: 1  και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 5-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 022 με ώρα έναρξης τις 15:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά, σωστά, τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των  ίππων με τον αριθμό: 1-5-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 025 με ώρα έναρξης τις 16:40 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο του  FAIRVIEW. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των  ίππων με τον αριθμό: 11-13-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 με ώρα έναρξης τις 20:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των  ίππων με τον αριθμό: 4-7-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 034 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΦΟΡΚΑΣΤ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής τον ίππο με τον αριθμό: 1 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό: 2-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 035 με ώρα έναρξης τις 21:20 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο της GREYVILLE. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής αυτής έναν εκ των  ίππων με τον αριθμό: 4-6-1.

inner

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr