Γενικά

Και στο τέλος… νικά η Κόστα Ρίκα στα πέναλτι (video)

Η Κόστα Ρίκα επικράτησε 7-6 της Ουρουγουάης μέσα στο Μοντεβίδεο σε φιλική αναμέτρηση που έληξε 3-3 στο 90λεπτο. Έπαιξε ο Τζορτζ του ΟΦΗ με τους νικητές.

Χορταστικό ήταν το φιλικό της Ουρουγουάης με την Κόστα Ρίκα στο Μοντεβίδεο. Μετά το 3-3 του 90λεπτου, έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 7-6 θυμίζοντας… Μουντιάλ. Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν χρειάστηκε κάποια επέμβαση του Κέιλορ Νάβας, αφού ο Γκουζμάν Περέιρα έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Η Κόστα Ρίκα προηγήθηκε δύο φορές, στο 42’ με τον Σαμπόριο (0-1) και τον Ρουίς στο 51’ (1-2), αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν ισάριθμες με Σουάρες (50’) και Χιμένεθ (65’), ενώ έδειχναν να έχουν αγκαλιάσει τη νίκη με το τέρμα του Καβάνι (68’). Ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βενέγκας ισοφάρισε σε 3-3. Για τους νικητές αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο 85’ ο Μάιρον Τζορτζ του ΟΦΗ.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Χιμένες, Γοδίν, Α. Περέιρα, Κρ. Ροντρίγκες (80’ Ραμίρες), Σουάρες, Λοδέιρο (68’ Γκ. Περέιρα), Μ. Περέιρα, Αρέβαλο Ρίος, Σάντσες (80’ Κορούχο), Καβάνι (70’ Τζ. Ροντρίγκες).

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Γκαμπόα, Γκονζάλες, Ντουάρτε, Ντίας, Τεχέδα (78’ Μπούστος), Μπόρχες, Ρουίς, Ραμίρες (58’ Βενέγκας), Σαμπόριο, Κάμπελ (85’ Τζορτζ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x