Γιώργος Ζαχαριάδης

Και χωρίς τον Βαρέλα θα το πάρει…

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr γράφει για τον ΠΑΟΚ και τον Βαρέλα, την πρόκριση και την Παναχαϊκή του… πανικού.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Να βάλεις να ακούσεις τον πανικό που έσπειραν οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά την ήττα της Πάτρας, είναι να γελάς και να κλαις…

Επικίνδυνοι επικοινωνιολόγοι του καφενείου, προέβλεψαν την ολοκληρωτική καταστροφή με την απώλεια του Κυπέλλου, την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς και τον εξευτελιστικό αποκλεισμό από ομάδα κατώτερης κατηγορίας.

Σαν να ήθελαν όλοι τους, να την πατήσει επιτέλους ο ΠΑΟΚ, που ακόμη και χωρίς τον… κοτσίδα πάει τρένο. Κι όχι απλά τρένο, αλλά, είναι πιο παραγωγικός.

Και καλά, ο αγώνας- ρεβάνς με την Παναχαϊκή, δεν είναι δα οδηγός για να ανακαλύψουμε τη χαμένη αγωνιστική αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ. Αλλά, δεν ξέρω… Να, ο ΠΑΟΚ παίζει ελαφρώς καλύτερα από τις μέρες του Πρίγιοβιτς, ειδικά τις τελευταίες ή εν πάση περιπτώσει είχε πολλές προβληματικές εμφανίσεις και νίκες με το στανιό. Τώρα τα καθαρίζει τα ματς μια και καλή και δεν υπάρχει ούτε… μποφόρ, δεν υπάρχουν καταιγίδες και νεροποντές να τον σταματήσουν.

Είναι λοιπόν θέμα βηματισμού και νοοτροπίας που την έχουν μπόλικη και εξαιρετικής ποιότητας πολλοί από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για να τελειώνουν μια δουλειά όταν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα και έχουν σκοπό να διατηρήσουν την ομάδα στο Κύπελλο. Και να μην ξεχνιόμαστε να κρατήσουν τη διαφορά ασφαλείας με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Κι όσο περνούν οι μέρες θα λέμε ότι μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να το χάσει και μόνον αυτός μπορεί να καθορίσει οριστικά το μέλλον του.

Το σενάριο να υποχωρήσει βαθμολογικά είναι υπαρκτό, αλλά, πόσο μπορεί να πείσει από τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί εντός και εκτός για να δημιουργηθεί ταυτόχρονα η αμφισβήτηση στο κατά πόσο είναι ο καλύτερος και ο πρωταθλητής (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Κύριοι, τελειώνουμε τη δουλειά εφόσον δεν υπάρχει κανείς να δημιουργεί θέματα και αν είναι θέμα το ότι δεν κλείνει ο Βαρέλα κι αν είναι θέμα ότι υπάρχουν αυτοί που γκρινιάζουν επειδή ο Χατσερίντι παίρνει τζάμπα λεφτά… Ε, αυτό συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ας το διαχειριστεί ο Ιβάν κι ο Γιωργάκης κι ας αφήσουν τα σφιχταγκαλιάσματα και τις αναρτήσεις στα social.

Αν είναι να πάρει έκταση το θέμα, αν είναι να δημιουργήσει επικίνδυνη τρύπα, ας το τελειώσουν με μια κίνηση και χωρίς πολλά παραπάνω για να γνωρίζουν όλοι αν υπάρχει ο Βαρέλα, αν θα παίζει κανονικά, αν θα σκέφτεται πόσα πρέπει να πάρει σε νέο συμβόλαιο κι άλλα τέτοια.

Να τον τελειώσουν οριστικά να μην υπάρχει καμία τρύπα που ενδεχομένως θα εγείρει πρόβλημα σε πιο κρίσιμα σημεία της κούρσας.
Να τε-λει-ώ-νει. Ο ΠΑΟΚ και χωρίς τον Βαρέλα, με κάποιον που θα παίζει πάλι μπροστά από τον σπουδαίο Πασχαλάκη, πάλι το πρωτάθλημα θα το πάρει.

Αντιλαμβάνεστε τι λέω…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x