sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Κάναντι στο sportfm.gr: «Έχω συμβόλαιο με τη Νυρεμβέργη-Έρχομαι συχνά στην Ελλάδα μόνο για διακοπές»

Ο Νταμίρ Κάναντι μιλά αποκλειστικά στο sportfm.gr για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου, για την πιθανότητα επιστροφής στην Ελλάδα και τονίζει ότι έχει ακόμα συμβόλαιο με τη Νυρεμβέργη μέχρι το 2021.

Την αγάπη του για την Ελλάδα, αλλά και την ύπαρξη συμβολαίου με τη Νυρεμβέργη μέχρι το 2021 σημείωσε ο Νταμίρ Κάναντι σε δηλώσεις που παραχώρησε αποκλειστικά στο sportfm.gr.

Ο Αυστριακός τεχνικός που δημιούργησε μια ομάδα-μοντέλο στον Ατρόμητο τη διετία 2017-2019 εμφανίζεται εσχάτως στο ρεπορτάζ των Περιστεριωτών, ως ο άμεσος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, όταν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, όπως ξεκαθαρίζει μέσω του sportfm.gr αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει καμία συζήτηση, καθώς από τη μία πλευρά ο ίδιος δένεται με ένα «δυνατό» συμβόλαιο με τη Νυρεμβέργη για ακόμα έναν χρόνο, ενώ και ο Ατρόμητος έχει προπονητή στον πάγκο.

Όσο για το ταξίδι του στην Ελλάδα, τονίζει ότι από τη μέρα που αποχώρησε από τους «κυανόλευκους» έχει έρθει στη χώρα μας άλλες τρεις με τέσσερις φορές, καθώς έχει αφήσει πολύ καλούς φίλους, ενώ γνωρίζει πως πέρα από τη δική του οικογένεια, έχει ακόμα… μία στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sportfm.gr:

Κόουτς, καλησπέρα. Έχετε περίπου έναν χρόνο να έρθετε στην Ελλάδα, από τότε δηλαδή που φύγατε από τον Ατρόμητο
;

«Όχι, όχι! Στην Ελλάδα έρχομαι πολύ συχνά γιατί έχω πολλούς φίλους εδώ. Έχω έρθει περίπου τρεις-τέσσερις φορές. Ανθρώπους που είναι πολύ κοντά σε μένα. Επισκέπτομαι πολύ συχνά την Ελλάδα, γιατί έχω ανθρώπους που αγαπώ και υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση».

Υπάρχει μια συγκεχυμένη πληροφόρηση αναφορικά με το μέλλον σας. Έχετε ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ με τη Νυρεμβέργη;

«Ναι, ναι έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Νυρεμβέργη».

Τις τελευταίες μέρες το όνομά σας ακούγεται ξανά για επαγγελματική επιστροφή στην Ελλάδα και για τον Ατρόμητο. Ποιο είναι το δικό σας σχόλιο και ποιες οι πιθανότητες να συμβεί αυτό;

«Δεν ξέρω. Μόνο ο ατζέντης μου τα χειρίζεται αυτά τα θέματα. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για πιθανότητες. Πραγματικά, δεν ξέρω. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νυρεμβέργη, μέχρι το 2021. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Όπως είναι ξεκάθαρο ότι και ο Ατρόμητος έχει προπονητή. Σε ό,τι αφορά τη Νυρεμβέργη, είναι πολύ δύσκολη κατάσταση. Το συμβόλαιό μου είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και την επόμενη σεζόν. Ο Ατρόμητος έχει ακόμα υποχρεώσεις κι εγώ έχω ακόμα συμβόλαιο».

Το ταξίδι σας στην Ελλάδα μήπως σημαίνει κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο;

«Στην Ελλάδα έρχομαι συχνά για να συναντήσω πολλούς φίλους. Έρχομαι εδώ με την οικογένειά μου, με τη γυναίκα μου. Απολαμβάνουμε τη ζωή στην Αθήνα, να τρώμε στα αγαπημένα μας εστιατόρια. Νομίζω ότι ακόμα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να έρχεται στην Ελλάδα για να δει τους παλιούς του φίλους ή για διακοπές. Αγαπώ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Ποιος δεν αγαπά τον καιρό, τη θάλασσα... Αλλά μέχρι εκεί».

Από τη στιγμή, όμως, που πια δεν είστε προπονητής στη Νυρεμβέργη, είναι αυξημένες οι πιθανότητες να βρεθεί λύση;

«Θα δούμε τι θα συμβεί. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Οι καταστάσεις αλλάζουν συνεχώς. Μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή μήνες. Δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει σε δυο-τρεις εβδομάδες. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχω συμβόλαιο ακόμα με τη Νυρεμβέργη μέχρι το 2021 και το σέβομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x