Stoiximan Super League

Καρέλης: «Θα μας βοηθήσει η εμπλοκή Γιαννακόπουλου»

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννενα Νίκος Καρέλης, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την νίκη του «τριφυλλιού» αλλά και για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ.

Μπήκε ως αλλαγή στο 63ό λεπτό της αναμέτρησης στη θέση του τραυματία Φιγκερόα, ωστόσο ο Νίκος Καρέλης, ήταν ο πολυτιμότερος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννενα, με τα δυο γκολ που πέτυχε.

Ο Γιάννης Αναστασίου, βρήκε στο πρόσωπου του Νίκου Καρέλη, την χρυσή αλλαγή που έψαχνε και αυτός τον δικαίωσε με τα δυο τέρματα που πέτυχε στο 82ό λεπτό όπου έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους» και στο 90ό που κλείδωσε την νίκη στην «παγωμένη Λεωφόρο».

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την άδεια Λεωφόρο:«'Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η βοήθεια που μας δίνει ο κόσμος, ήταν περίεργο που το γήπεδο ήταν άδειο, όμως εμείς πρέπει σε όλους τους αγώνες να κάνουμε τα πάντα για να παίρνουμε τη νίκη».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον επόμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα: «Έχουμε ακόμα αρκετούς αγώνες μπροστά μας, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και να ζητάμε τη νίκη».

Και για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ: «Είναι πολύ καλό αυτό που πάει να συμβεί, θα μας βοηθήσει, όμως εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x