sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Κλαούντιο Πιζάρο: Και με κοστούμι, θα είσαι… έρωτας! (video)

Ο Κλαούντιο Πιζάρο είναι… έρωτας! Στο άκουσμα ότι αναλαμβάνει πρεσβευτής της Μπάγερν Μονάχου και συνειδητοποιώντας ότι φτάνει η ώρα των τίτλων τέλους, ο Τάσος Νικολόπουλος θυμάται και υποκλίνεται...

Προφανώς και το περίμενε αλλιώς. Αλλά η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως θέλουμε. Ο Κλαούντιο Πιζάρο είχε ανακοινώσει στις 20 Ιουλίου 2019 πως αυτή θα ήταν η τελευταία του σεζόν ως ποδοσφαιριστής, αλλά σίγουρα δεν φανταζόταν πως αυτό θα συνέβαινε κάτω από τέτοιες συνθήκες και συγκεκριμένα εν μέσω της πανδημίας του Covid-19.

Το δεύτερο που επιθυμούσε, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, ήταν να καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τέλος της σεζόν με τη Βέρντερ. Και όχι μόνο δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά η χρονιά εξελίχθηκε τόσο άσχημα για την ομάδα της Βρέμης, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό για πρώτη φορά από το 1980, τη μοναδική που βρέθηκε στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Αυτό που έγινε γνωστό σήμερα Πρωταπριλιά, είναι πως ο Περουβιανός επιθετικός θα αναλάβει πρεσβευτής της Μπάγερν. Τον ίδιο ρόλο έχουν ήδη ο Τζιοβάνι Έλμπερ, ο Βισέντ Λιζαραζού και ο νυν αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στο Μόναχο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Τύπου της χώρας, αρνήθηκε την αντίστοιχη θέση, που του προσφέρθηκε από τη διοίκηση της Βέρντερ Βρέμης.



Κάπως έτσι και λίγους μήνες πριν συμπληρώσει 42 χρόνια ζωής, ο Κλαούντιο Πιζάρο βάζει τους τίτλους τέλους σε μια τεράστια καριέρα, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας πέρασε στη Bundesliga, φορώντας τις φανέλες των Βέρντερ Βρέμης, Μπάγερν Μονάχου και Κολωνίας. Και αυτά που πέτυχε αυτά τα 21 χρόνια στα γερμανικά γήπεδα, δεν είναι λίγα. Το αντίθετο μάλιστα…

Πάρτε βαθιά ανάσα και ξεκινήστε: Τα 197 γκολ σε 487 συμμετοχές, κατατάσσουν τον Κλαούντιο Πιζάρο στην δεύτερη θέση των ξένων σκόρερ στη Bundesliga, ενώ συνολικά βρίσκεται στην έκτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών. Είναι ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σκόραρε και πέτυχε χατ-τρικ στο γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά και ο μοναδικός που έχει σημειώσει περισσότερα από 80 τέρματα σε δύο ομάδες (109 με τη Βέρντερ Βρέμης και 87 με τη Μπάγερν Μονάχου). Τέλος, είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Βέρντερ με 153 τέρματα.

Σε συλλογικό επίπεδο, κατέκτησε μεταξύ άλλων 6 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα με τη Μπάγερν Μονάχου, 1 Champions League και ένα UEFA Super Cup, αλλά και 1 Κύπελλο με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης.



Από το καλοκαίρι και μετά, λοιπόν, ο Κλαούντιο Πιζάρο βγάζει την αθλητική περιβολή και βάζει κοστούμι για να εκπροσωπήσει σε διεθνές επίπεδο τη Μπάγερν Μονάχου. Κι αν έχει την ίδια πίστη και αφοσίωση, αλλά και το ίδιο πάθος, όπως έκανε ως ποδοσφαιριστής, θα είναι ξεχωριστός και στην καινούργια του «ζωή». Γιατί όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, σίγουρα θα πετύχεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x