Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Κούπα» και σε Nova στο φάιναλ-φορ!

Απ' τη Nova στάλθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό σχετικά με την κάλυψη του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ.

«Τα κανάλια Novasports προσέφεραν με το δικό τους μοναδικό τρόπο άλλη μία μεγάλη διοργάνωση! Το Final Four της Euroleague ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, με τα κανάλια Novasports να αποδεικνύονται για άλλη μια φορά πρωταθλητές στην κάλυψη αθλητικών διοργανώσεων.

Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα μπάσκετ, υπό τις οδηγίες του Φίλιππου Συρίγου, παρουσίασε όλες τις πτυχές της διοργάνωσης, μεταδίδοντας συνολικά ένα 20ωρο ζωντανό πρόγραμμα.

Τέσσερις απεσταλμένοι των καναλιών Novasports, οι Φίλιππος Συρίγος, Δημήτρης Καρύδας, Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης, μετέφεραν τον παλμό από την πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας. Στην Αθήνα, ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών υποστήριξε με ειδικές εκπομπές τις εικόνες απ’ το Λονδίνο, με τον Γιώργο Συρίγο να παρουσιάζει.

Το Final Four του Λονδίνου σημαδεύτηκε από την επιτυχία του Ολυμπιακού και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports είχαν την ευκαιρία να δουν αποκλειστικά τους πανηγυρισμούς των παικτών στα αποδυτήρια, όλες τις στιγμές… ωραίας τρέλας που έζησαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές τις πρώτες ώρες μετά τον θρίαμβο, όπως και τα πρώτα λόγια των αδελφών Αγγελόπουλων προς τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας τους, αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου.

Παράλληλα, από την κάμερα των καναλιών Novasports «παρέλασαν» όλα τα μέλη της αποστολής σε ζωντανή μετάδοση. Οι ιδιοκτήτες Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague Γιώργος Μπαρτζώκας, ο MVP της διοργάνωσης Βασίλης Σπανούλης, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως οι Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Κάιλ Χάινς κ.α.

Ο Μάνος Μανουσέλης κατά την διάρκεια του Final Four έκανε την ανάλυση των αγώνων με την βοήθεια της τεχνολογίας, ενότητα που καθιερώθηκε από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ενώ από το στούντιο της Nova στην Κάντζα σχολίασαν οι Θανάσης Σκουρτόπουλος, Δημήτρης Παπανικολάου, Γιώργος Καλαφατάκης και Νίκος Μπουντούρης.

Την Τετάρτη 8/5 προβλήθηκε ημίωρη εκπομπή με τις δηλώσεις των Γιώργου Μπαρτζώκα, Βασίλη Σπανούλη και Κάρλ Χάινς, ενώ την Πέμπτη 9/5 στις 23:00 ακολούθησε η πρώτη Super Euroleague του Final Four, με όλα τα τελευταία νέα πριν τους ημιτελικούς. Την Παρασκευή 10/5 η ζωντανή μετάδοση ξεκίνησε από τις 18:00, μία ώρα πριν από τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ και διήρκησε μέχρι τις 00:30, ενώ το Σάββατο 11/5 στις 23:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports παρακολούθησαν ζωντανά την προπόνηση των ερυθρολεύκων πριν από τον μεγάλο τελικό. Τέλος την Κυριακή 12/5 από τις 18:00 μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα απόλαυσαν λεπτό προς λεπτό την τελευταία βραδιά του Final Four

Για να βγει στον αέρα όλη αυτή η τηλεοπτική παραγωγή, συνέβαλε τα μέγιστα η ομάδα των καναλιών Novasports, με τον Νίκο Κολυδά στο Λονδίνο, καθώς και όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους στην Αθήνα.

Μέσα από το Novasports.gr, οι επισκέπτες του site μπόρεσαν να δουν live την Πέμπτη 9/5 την τελετή έναρξης του Final Four που περιελάμβανε την βράβευση των κορυφαίων και τη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων φιναλίστ. Επίσης, το Σάββατο 11/5 μεταδόθηκε live η συνέντευξη Τύπου των Γιώργου Μπαρτζώκα και Γιώργου Πρίντεζη από την πλευρά των Πειραιωτών και Πάμπλο Λάσο και Φελίπε Ρέγιες από εκείνης των Μαδριλένων. Όλο το ρεπορτάζ από το Final Four του Λονδίνου προβάλλεται και στο www.novasports.gr».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x