Γιώργος Ζαχαριάδης

Κρατά ο Γιαννάκης, αλλά αν δεν επιστρέψει ο Λάσκαρης…

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον μπασκετικό Άρη που κινδυνεύει από το πλάνο των μάνατζερ που θα τον οδηγήσουν σε οριστική ανυποληψία.

Είναι ότι ο Νίκος Λάσκαρης έχει αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού και δεν είναι βέβαιο πότε κι αν τελικά θα ασχοληθεί επισταμένα με μια επιχείρηση την οποία εμπιστεύτηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη. Είναι ότι όσο απομακρύνεται, μέρα με τη μέρα, δημιουργεί έδαφος σε ανθρώπους που θα το εκμεταλλευτούν προς όφελος της τσέπης τους και ταυτόχρονα, όπως μπορώ να αντιληφθώ από τις διαθέσεις τους και κυρίως τη μέχρι σήμερα πορεία τους στο μπάσκετ (πανάθεμά τους…), θα καταντήσουν τον Άρη μια ομάδα που θα παλεύει να σωθεί. Κι όχι για μια χρονιά, αλλά, για πάντα.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Θα την κάνουν ομάδα που θα δοκιμάζει ξένους παίκτες της σειράς και μερικούς Έλληνες που θα ξεφεύγουν από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ (και την ΑΕΚ, βάλτε μέσα) και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

Κερδισμένοι θα είναι αυτοί που θα στήσουν μια νέα επιχείρηση στο όνομα του Άρη και θα βγάλουν ένα καλό χαρτζιλίκι.

Να σας πω ότι είναι μάνατζερ, όχι μόνος, αλλά, με τα τσιράκια του. Είναι από κοντά δε ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να στηρίξουν ομάδα δυναμικής στην… Α2, όπως και έκαναν κάποια στιγμή, ως παράγοντες ομάδας της Α1, την οποία χαντάκωσαν οριστικά. Αυτά για την ώρα…

Ο Λάσκαρης δείχνει να είναι υποψιασμένος. Εξ ου και η συζήτηση με τον Αρβανίτη, που δεν μπορώ να γνωρίζω σε ποιο σημείο θα σταθεί. Όπως δεν μπορώ να γνωρίζω αν τελικά θα υπάρχει εργασιακή σχέση ή απλά μια συνεργασία ως παράγοντες στην ίδια ομάδα με τον Λάσκαρη να βάζει χρήματα (να επανέλθει, δηλαδή) και τον Αρβανίτη να μην είναι αποστασιοποιημένος, αλλά, ενεργός, στο πλευρό του.

Να του ανατεθεί ρόλο γενικού μάνατζερ, δεν ξέρω αν είναι θέμα που θα πρέπει να συζητά κάποιος που δεν έχει το ανάλογο βιογραφικό.

Ο Γιαννάκης φαίνεται ότι αποτελεί το πρώτο ανάχωμα, μπροστά στον κίνδυνο να μπούνε στην ομάδα μανατζαρέοι της συμφοράς κι αν υποχωρήσει, τότε το… πεδίο είναι λαμπρό.

Μάλλον ο δράκος και η επιμονή του με την ομάδα, ματαιώνει τα πλάνα τους και τους κρατά σε απόσταση ασφαλείας.

Αν όμως ο Λάσκαρης δεν ανανήψει, τότε αργά η γρήγορα θα παρουσιαστούν ως… διασώστες, αλλά, θα κρύβουν την γενική ανυποληψία στην οποία θα περιέλθει η ομάδα οριστικά.

Όταν θα γίνουν γνωστά τα ονόματα και τα ανδραγαθήματά τους, ανά την επικράτεια, τότε θα αντιληφτείτε πόσο μεγάλο κίνδυνο διατρέχει ο Αρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x