Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Κυριαρχία με Τουρκία-Ελλάδα, αλλά προσοχή στις διαφημίσεις!

Μία ματιά στο πρόγραμμα των υπόλοιπων καναλιών το Σάββατο βράδυ αρκεί να μας πείσει ότι ο ΑΝΤ1 θα είναι κυρίαρχος με το Τουρκία-Ελλάδα...

Η μεγάλη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας θα είναι (απ' τις 10 το βράδυ) ότι καλύτερο θα προβάλλεται απ' τα κανάλια.

Ο ανταγωνισμός απέναντι στο κανάλι του Αμαρουσίου προβλέπει αποκλειστικά ταινίες. Απ' τον «Χάρι Πότερ» που θα έχει το Star μέχρι τον «Ροζ γάτο» (ελληνική κωμωδία των 80's) του Alpha. Το Τουρκία-Ελλάδα του ΑΝΤ1 αναμένεται να «μαζέψει» το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της τηλεθέασης, άρα και των διαφημιστικών εσόδων.

Αυτό που μένει να διαπιστώσουμε είναι αν το κανάλι του Αμαρουσίου το παρακάνει με την προβολή διαφημίσεων όπως στην πρεμιέρα της Ελλάδας κόντρα στην Σουηδία. Και τώρα, βέβαια, θα παρακολουθούν την αναμέτρηση με τους Τούρκους πολύ περισσότεροι απ' ότι το Σουηδία-Ελλάδα. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ο ΑΝΤ1 οφείλει να κάνει σωστή χρήση των διαφημιστικών σποτ.

Το sport-fm.gr μίλησε με άνθρωπο του ΑΝΤ1 που ναι μεν επιβεβαίωσε πως το κανάλι έχει κλείσει πολλές διαφημίσεις για το αυριανό (7/9) παιχνίδι, αλλά διαβεβαίωσε την στήλη ότι δεν θα γίνει το λάθος της πρεμιέρας. ΌΛα θα διαπιστωθούν στην πράξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x