Γιώργος Ζαχαριάδης

Λες κι όποιος κερδίσει, θα πάρει τον τίτλο…

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επειδή έτσι του… κάθισε, τρεις μέρες πριν τη σέντρα και χωρίς να τραβά κανένα καημό για το ποιος θα νικήσει…

Είναι θέμα που ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει αρκετό καιρό και τώρα που του παρουσιάζεται, θα πρέπει να το διαχειριστεί με την ωριμότητα μιας ομάδας που θα κατακτήσει τον τίτλο και δεν είναι δυνατόν να διαλύεται επειδή δεν θα νικήσει στο ντέρμπι με τον Άρη…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Αντιλαμβάνονται όλοι, και οι πιο αδαείς το γνωρίζουν, ότι ο ΠΑΟΚ ένα προβάδισμα το έχει. Διότι υπάρχει καλύτερο ρόστερ. Και μην ξεχνάτε ότι είναι ομάδα που ακόμη και τις μέρες που δεν παίζει καλά, ακόμη κι όταν ο αντίπαλος σφυροκοπά την εστία του Πασχαλάκη, αποσύρεται στα αποδυτήρια νικήτρια.

Ο καλύτερος δεν είναι σώνει και καλά ο νικητής. Πρόσφατα, μάθαμε ότι δεν χρειάζεται να σκοράρεις για να νικήσεις. Υπάρχει ο Βούκοβιτς που διευκολύνει μια κατάσταση…

Ο ΠΑΟΚ στο Χαριλάου, κι ο Άρης στην Τούμπα: Μην το βλέπετε έτσι. Το παιχνίδι του κυπέλλου ήταν διαφορετικό. Όχι όσο θέλουν να το παρουσιάζουν οι ΠΑΟΚτσήδες με τις πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Αλλά, με τις ομάδες να παίζουν κανονικά, με όσους είχαν στη διάθεσή τους οι προπονητές και με όσες δυνάμεις είχαν τη συγκεκριμένη μέρα.

Μην το υποβαθμίζουμε ως παιχνίδι, ούτε ως αποτέλεσμα. Ας το απομονώσουμε στο: «άλλο παιχνίδι στο κύπελλο, άλλο στο πρωτάθλημα».

Θα πρέπει να σας πω ότι υπάρχουν αυτοί που απογοητεύθηκαν από το 1-1 του κυπέλλου. Δεν θα ξεχάσω την αλαζονεία τους, όταν έμαθαν για την κλήρωση με τον Αρη και νόμιζαν ότι το παιχνίδι θα έληγε με τέσσερα και πέντε γκολ διαφορά.

Χασκογελούσαν ασόβαρα στα ράδια, έκαναν πως δεν υπολογίζουν στον Αρη της δεύτερης κατηγορίας. Και τελικά κατάπιαν το χαχανητό τους και τώρα, όπως όλοι, είναι συγκρατημένοι.

Εγώ εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα και δεν μπορεί παρά να ξεκινά ως οδηγός στην κούρσα των προγνωστικών και από κει και πέρα, ο,τι αποσπάσει ο Αρης είναι απόλυτα θετικό.

Ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει από ένα συγκεκριμένα αποτέλεσμα, εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο θα προκύψει.

Επίσης, αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, είναι ότι δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα με το σφύριγμα της λήξης, δεν θα γίνει καμία απονομή και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και για τους μεν και για τους δε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x