Stoiximan Super League

Με Πράνιτς και… Αλαφούζο

Ο… αδυνατισμένος Ντάνιελ Πράνιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη στο Ηράκλειο. Στην προπόνηση ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αν και εξασθενημένος, καθώς από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες έχασε τρία κιλά (!), ο Ντάνιελ Πράνιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, με τον ΟΦΗ την Τετάρτη στο Ηράκλειο. Πάντως ο Κροάτης μέσος δεν αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα των «πράσινων».

Την προπόνηση παρακολούθησε και στη συνέχεια γευμάτισε με τους παίκτες ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν πήρε μαζί του τους τραυματίες Πέτριτς, Μπαϊράμι (ατομικό πρόγραμμα) και Λαγό (θεραπεία). Η πιθανότερη σύνθεση με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του είναι: Καπίνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης και Μπεργκ.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε ο Μέντες να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής από τις τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσε στο ματς της 33ης αγωνιστικής με το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο. Μέχρι τότε εκτιμάται πως θα έχει αποθεραπευτεί ο Λαγός για να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x