Γιώργος Ζαχαριάδης

Μεταγραφές ποιότητας χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στους ομίλους

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr και στέκεται στις μεταγραφές που θα προσδώσουν ποιότητα στον ΠΑΟΚ για να πείσει ότι ανήκει στο γκρουπ των ισχυρών της Ευρώπης.

Ο Ζαμπά, ο Χατσερίντι κι ο Ακπόμ. Αυτοί είναι οι τρεις που προστέθηκαν στον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά, μην ξεχνάμε την επιστροφή του Ουάρντα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ποτέ και είναι καινούργιο πρόσωπο. Μην ξεχνάμε ότι επέστρεψε από το... πουθενά ο Ελ Καντουρί, που δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου πέρσι και τέλος, υπάρχει ο Λάμπρου, τον οποίο επιθυμεί να κρατήσει ο Λουτσέσκου. Από κοντά οι Κίτσιου και Χαρίσης.

Τελειώσαμε.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Αυτοί είναι όλοι κι από όλους αυτούς, ένας και... κάτι ψιλά, υπολογίζονται ως βασικές επιλογές. Ο Ζαμπά με λίγο από... Ουάρντα και Ελ Καντουρί και εκεί σταματάμε. Τουλάχιστο στις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία, πολύ δύσκολα θα δούμε κι άλλους να αποκτούν θέση βασικού ή να παίζουν έστω ως αλλαγές.

Δεν είναι κι άσχημα για ομάδα που έχει καθυστερήσει να κάνει τις μεταγραφές που έχει άμεση ανάγκη. Αλλά, αν τυχόν καθυστερήσει ακόμη περισσότερο και δεν προλάβουν την κόντρα με την Σπαρτάκ Μόσχας, τότε μου φαίνεται ότι θα υπάρχουν συνέπειες...

Η ρωσική ομάδα είναι όσο καλή χρειάζεται για να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ κι ο ΠΑΟΚ δεν είναι όσο ισχυρός πρέπει για την κοντράρει με πολλές πιθανότητες να την αφήσει πίσω του και να προχωρήσει.

Ο ΠΑΟΚ της επόμενης φάσης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπορεί παρά να έχει αποκτήσει μεγαλύτερη ποιότητα και παίκτη που θα αλλάξει την εικόνα του, τόσο ώστε να πείθει ότι ανήκει στο γκρουπ της σπουδαίας διοργάνωσης. Και βέβαια, διεκδικεί την είσοδό του σε ομίλους.

Είναι μακρύς ο δρόμος και η Βασιλεία, με τη σημερινή της εικόνα μοιάζει το πιο εύκολο τεστ. Θα έρθουν αντίπαλοι που έχουν μεγάλα και ποιοτικά ρόστερ, δεκάδων εκατομμυρίων.

Δεν θα φτάσει να γεμίσει ο ΠΑΟΚ με παίκτες που αποτελούν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για τους βασικούς. Θα χρειαστούν βασικοί με ποιοτικά χαρακτηριστικά και δεν θα εξαρτάται η απόδοση της ομάδας από το μοναδικό γκολ στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή σαν τον Κάνιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x