Κώστας Μιαούλης

Μόνο η λέξη φιάσκο ταιριάζει σε αυτή την περίσταση για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Χωρίς περιστροφές και μισόλογα ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την μη ενίσχυση ενόψει τριών υποχρεώσεων και εναποθέτει τις ελπίδες του στους σκληροτράχηλους υπάρχοντες παίκτες.

Στον Ουζουνίδη και τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ οφείλουμε όλοι μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μας χάρισαν στους προκριματικούς αγώνες. Όπως και στον Μανόλο και εκείνους που έφυγαν. Πιστεύω στις δυνατότητες τους, όπως και σε κάθε παίκτη που φορά τη φανέλα, με το Δικέφαλο στο στήθος. Για να είμαστε τίμιοι, έχουν ήδη κάνει πολλές υπερβάσεις!

Από εκεί και μετά, αυτό που (δε) συνέβη σήμερα, είναι κάτι που δεν αφορά μόνο τον Μελισσανίδη, τον οποίο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει για όσα έχει πετύχει. Δυστυχώς όμως το γεγονός πως η ΑΕΚ προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, αλλά δεν υπήρξαν ενισχύσεις που είναι κοινώς αποδεκτό πως ήταν υπερ-απαραίτητες, με δεδομένες τις γνωστές απώλειες, έχει αντίκτυπο πάνω του.

Η ζωή είναι είναι έτσι που ο αρχηγός, καλώς ή κακώς τα χρεώνεται όλα. Μίλησα πολλάκις για την σωτήρια παρέμβαση του όταν είχαμε κολλήσει μεταγραφικά, πριν αποκτηθεί η τριάδα των Μπογέ, Άλεφ και Πόνσε. Το να μην έχει εναλλακτικές λύσεις η ομάδα, όταν δεν προχωρούν προσθήκες δεν είναι ευθύνη του προέδρου, μην τρελαθούμε. Γι' αυτό και φώναζα πως δεν μπορεί όλες τις φορές τα πάντα να τα σώζει ο Μελ.

Όμως ο Μελισσανίδης χρεώνεται μοιραία την επιλογή αυτών που χειρίζονται τα μεταγραφικά. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πως θα ήταν η ΑΕΚ, αν δεν είχε ανοίξει με δική του πρωτοβουλία κάποιες πόρτες για να γίνουν οι τρεις μαζεμένες μεταγραφές. Όμως το γεγονός πως δεν υπήρξαν άλλες εναλλακτικές, ώστε η ΑΕΚ να τρέξει μετά την πρόκριση αντανακλά στον ίδιο.

Αν και πολύ το πάλεψα να βρω άλλη λέξη, εδώ ταιριάζει μόνο το φιάσκο. Μακάρι να είναι μόνο επικοινωνιακό κι η ομάδα να αντέξει και να ξεχαστεί αυτό που συνέβη, μα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό το ρόστερ έχει κάνει ήδη πολλές υπερβάσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x