Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Μόνο Ολυμπιακός για Nova, ΕΔΤ, «λύτρωση» για ΑΝΤ1!

Το «όνειρο» Nova και ΕΔΤ (πέρα απ' αυτό του ΠΑΟΚ) για διπλή ελληνική παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έγινε πράξη.

Αυτό σημαίνει ότι μετά τον αποκλεισμό του «Δικέφαλου» του Βορρά απ' την Σάλκε, στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα θα μπει μόνο ο Ολυμπιακός.

Το συνδρομητικό και η Δημόσια Τηλεόραση θα έχουν να κάνουν με ένα παιχνίδι άμεσου ελληνικού ενδιαφέροντος με τη Nova και την ΕΔΤ να μοιράζονται από τρείς τέτοιες αναμετρήσεις στην διάρκεια των ομίλων ως και τον Δεκέμβριο.

Η ενδεχόμενη πρόκριση του ΠΑΟΚ αποτελούσε το ιδανικό σενάριο για τα δύο κανάλια, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα είχαν κάθε αγωνιστική παιχνίδι είτε του Ολυμπιακού, είτε της ομάδας της Θεσσαλονίκης (εναλλάξ). Κάτι, όμως, που δεν έγινε πράξη.

Το αποψινό αποτέλεσμα, πάντως, αποτελεί και ένα είδος «λύτρωσης» για τον ΑΝΤ1, καθώς θα μεταδώσει σίγουρα όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Θυμίζουμε και πάλι ότι αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με πολύ δύσκολη την πρόκριση του Ατρόμητου σε αυτούς του Europa League, ο ΑΝΤ1 κινδύνευε άμεσα να μείνει δίχως «ελληνικό» παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x