Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Μουντιάλ με Ελλάδα και (μόνο;) ΔΤ!

Η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 είναι γεγονός και η κάλυψη της διοργάνωσης θα είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός του 2014!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης έχει η Δημόσια Τηλεόραση (ή ΝΕΡΙΤ όπως θα μετονομαστεί) και σίγουρα θα μεταδώσει το «φιλέτο» του Μουντιάλ που (για εμάς) δεν είναι άλλο από τα παιχνίδια της Εθνικής μας.

Με το «καλημέρα» ο νέος δημόσιος φορέας έχει μπροστά του ένα τόσο μεγάλο γεγονός που πρέπει να διαχειριστεί και θα ξεκινήσει άμεσα την προετοιμασία του (το ερώτημα, βέβαια, είναι ποιοί θα το προετοιμάσουν απ' την στιγμή που ο «χάρτης» των εργαζομένων μπορεί να αλλάξει εντελώς στη ΝΕΡΙΤ συγκριτικά με τον τωρινό της ΔΤ).

Αυτό που κυκλοφορεί ευρέως το τελευταίο διάστημα αφορά στο σενάριο που θέλει μέρος της διοργάνωσης να καλυφθεί από συνδρομητικό κανάλι και τη ΝΕΡΙΤ να επικεντρώνεται στην Εθνική ομάδα και σε κάποια ακόμα κορυφαία παιχνίδια.

Αλλά πέρα από σενάρια μεγάλο ρόλο θα παίξει σε αυτό το αν θα υπάρχει (μέχρι το Μουντιάλ) δεύτερο δημόσιο κανάλι, τι εμβέλεια θα έχει και πόσοι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν απ' τους επιτυχόντες. Και πόσο γρήγορα.

Σε κάθε περίπτωση, το τηλεοπτικό σκέλος του Μουντιάλ 2014 θα κυρισρχήσει στο επόμενο διάστημα, τους επόμενους μήνες...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x