Κώστας Νικολακόπουλος

«Γελάνε και οι πέτρες» για τον τελικό! Ναι, να διευκολυνθεί ο ΠΑΟΚ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τις εξελίξεις με τον… περιβόητο πια τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό-ΑΕΚ, εκφράζοντας και την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να διευκολυνθεί στην Ευρώπη.

· Για άλλη μία φορά γελάει ο κόσμος με όσα γίνονται με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την αδυναμία διοργάνωσης του.

· Προσέξτε τώρα σκηνικό: Σάββατο βράδυ, λίγο πριν τις 9 το βράδυ ο Ολυμπιακός, όπως είναι υποχρεωμένος, ενημερώνει την ΕΠΟ ότι πήρε τα τεστ κορονοϊού από το νοσοκομείο και ο Λοβέρα είναι θετικός. Σε αυτή την περίπτωση, όπως ξέραμε από πριν, βάσει του πρωτοκόλλου, ο τελικός έπρεπε να αναβληθεί.

· Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα από την ενημέρωση του Ολυμπιακού προς την ΕΠΟ, υπήρχαν ήδη στο διαδίκτυο ρεπορτάζ με πληροφόρηση από την ΕΠΟ, ότι η ομοσπονδία θα ορίσει τον τελικό στις 12 Σεπτέμβρη και δη στο γήπεδο της Ριζούπολης!!!

· Δηλαδή, μέσα σε μία ώρα στην ΕΠΟ, και χωρίς βεβαίως να έχει συνεδριάσει καμία επιτροπή, είτε εκτάκτων θεμάτων, είτε εκτελεστική, είτε οποιαδήποτε άλλη, είχαν ήδη σκεφθεί τι θα κάνουν!!! Πότε θα ορίσουν τον τελικό και σε ποιο γήπεδο!!! Λες και τα είχαν σκεφθεί από πριν!!! Συγνώμη, αλλά γίνονται πουθενά αλλού αυτά τα πράγματα;

· Μέσα σε μία ώρα μία ομοσπονδία να δίνει-διαρρέει στον Τύπο που και πότε θα ορίσει έναν τελικό που αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού; Και τι να δίνει; Ότι θα τον ορίσει στις 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα που εδώ και τόσες εβδομάδες έχει ανακοινωθεί ότι θα αρχίσει το πρωτάθλημα!!! Και σε ποιο γήπεδο; Στη Ριζούπολη, εκεί δηλαδή που η ίδια η ΕΠΟ αρχικά τον είχε ορίσει, για να πάρει πίσω την απόφαση της, αφού το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο από την Περιφέρεια και την Αστυνομία!!!

· Μιλάμε για απίστευτα πράγματα, που απλά τα ξεπερνάμε πλέον σαν…τίποτα, γιατί έχουν γίνει συνήθεια. Έχουμε φτάσει δηλαδή στο έσχατο σημείο να έχουμε συνηθίσει τα απίστευτα πράγματα και δεν μας προκαλούν πια εντύπωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!

· Παρεμπιπτόντως, να καταθέσω την άποψη ότι πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ και να παίξει Παρασκευή την πρώτη αγωνιστική, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα ενόψει του αγώνα του με την Μπενφίκα. Με τη διαφορά ότι το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και με ανάλογα αιτήματα και των άλλων ελληνικών συλλόγων που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

· Να μάθουν επιτέλους όλες οι ομάδες να βοηθάνε η μία την άλλη όταν παίζουν στην Ευρώπη, ώστε όλες να διευκολύνονται. Και Παρασκευή πρέπει να γίνονται παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αν χρειάζεται, αλλά και Δευτέρα. Αρκεί να υπάρχει ισονομία και να εξυπηρετούνται όλοι το ίδιο για τον κοινό σκοπό, της επανόδου της Ελλάδας τουλάχιστον στην 15η θέση της κατάταξης της ΟΥΕΦΑ.

· Άσχετο: Ακούω από Ισπανία μεριά ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για τον Κίκε, τον 23χρονο κεντρικό χαφ της Βαγιαδολίδ, από την οποία είχε πάρει δανεικό τον Γενάρη τον Ανουάρ.

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1294670183643017216

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x