Κώστας Νικολακόπουλος

Κρέσπο, το πρώτο όνομα από Ισπανία για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει δέκα πράγματα στο sport-fm.gr με αφορμή την μνεία του Κρέσπο σε ρεπορτάζ στην Ισπανία ως επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού.

· Είναι πληροφορία; Είναι αναφορά… κατά λάθος; Στην Ισπανία γράφτηκε, πάντως, ήδη το πρώτο όνομα προπονητή για τον Ολυμπιακό με το που ανέλαβε ο Αντόνιο Κορδόν. Και πρόκειται για όνομα που είχε ακουστεί και εδώ, και δη όχι πολύ καιρό πριν. Του Αργεντίνου Ερνάν Κρέσπο!

· Η Eldesmarque της Σεβίλλης είναι αυτή που πριν λίγο έγραψε ότι, «ο Κορδόν κλείνει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα σε ένα έργο στο οποίο θα έχει προπονητή τον Ερνάν Κρέσπο»! Ο τρόπος που το γράφει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ξενίζει λίγο, υπό την έννοια ότι το θεωρεί κιόλας δεδομένο, χωρίς να κάνει καμία άλλη μνεία στο θέμα κατά το ρεπορτάζ της.

· Από την άλλη, όμως, είναι απολύτως αληθές ότι ο 47χρονος Αργεντίνος τεχνικός (πρώην Σάο Πάουλο, Ντεφενσά, Μπάνφινλντ, Πάρμα), που μόλις πήρε πρωτάθλημα στο Κατάρ με την Αλ Ντουχάιλ, ήταν πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, ήταν Νο 2 πίσω από τον Σέρχι Ρεμπρόφ. Οπότε, έχει μία λογική από την στιγμή που έφυγε από το πλάνο ο Ρεμπρόφ να πάει ο Ολυμπιακός στην επόμενη λύση που είχε στη λίστα του, στον Κρέσπο, του οποίου το συμβόλαιο με την αραβική ομάδα λήγει σύντομα.

· Παρεμπιπτόντως, ο Κορδόν έχει σε εκτίμηση όχι μόνο τους Ισπανούς προπονητές, αλλά και τους Νοτιοαμερικάνους-εξ άλλωστε κι η μεγαλύτερη συνεργασία που είχε με προπονητή ήταν με τον Χιλιάνο Εμμάνουελ Πελεγκρίνι, πέντε χρόνια στη Βιγιαρεάλ και τρία στην Μπέτις!

· Ας δούμε, όμως, τι θα προκύψει πλέον κι από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μέσα στην ημέρα για τον Κρέσπο. Αυτό για το οποίο είναι ξεκάθαρο; Δεν υπάρχει μόνο ένα όνομα στο τραπέζι του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή. Υπό αυτή την έννοια η συγκεκριμένη πληροφορία από την Ισπανία πρέπει να ελεγχθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x