Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το θέμα προπονητή και η ενημέρωση Κορδόν από Ανιγκό-Καρεμπέ στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν και την έλευσή του στην Ελλάδα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ της ομάδας στο θέμα της χθεσινής ημέρας για τους Πειραιώτες, που δεν είναι άλλο από την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ισπανό παράγοντα.

Όπως είπε, ο Ανιγκό με τον Καραμπέ «παραδίδουν» στον 59χρονο, τον οποίο ενημερώνουν για τα πάντα για το ρόστερ, τις άμεσες προτεραιότητες, την προετοιμασία της ομάδας.

Το κυρίαρχο θέμα, βέβαια, είναι εκείνου του επόμενου προπονητή, όπου με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε την κίνηση του Κορδόν. Ο Νικολακόπουλος υπενθύμισε πως είχε συνεργαστεί για τρία χρόνια στη Βιγιαρεάλ με τον Μαρθέλινο και τον Ζαρντίμ το 2016/17.

Από την άλλη, τόνισε ότι ο Μαρθελίνο έχει αρνηθεί τρεις φορές πρόταση του Ολυμπιακού τους τελευταίους 9 μήνες και δείχνει ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, ενώ ο Ζαρντίμ τα τελευταία χρόνια δουλεύει συνεχώς στην Αραβία με συμβόλαια 5 και 10 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x