Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ο Κορδόν πείστηκε από το πλάνο Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό, από Τετάρτη του προπονητή»

Τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την συμφωνία και την άφιξη του Αντόνιο Κορδόν στην Ελλάδα, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Κορδόν είναι από χθες στην Ελλάδα και σήμερα περιμένουμε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, και από σήμερα θα πρέπει να τρέξει μία σειρά από πράγματα μαζί με τον νέο προπονητή. Υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζονται. Δεν πρόκειται για τον Μπακαμπού. Παίκτες που ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, δεν περιμένεις τον προπονητή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Τώρα προτεραιότητα είναι το θέμα του προπονητή. Ο Κορδόν δεν τον ενδιαφέρει πού θα παίξει ο Ολυμπιακός, αν θα είναι Europa ή Conference. Πείστηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το πλάνο που του παρουσίασε και το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι στο Conference, αυτό δεν τον ενδιαφέρει και πάει να χτίσει τον νέο Ολυμπιακό. Οι επαφές είναι σε εξέλιξη. Ο Κορδόν αποδέχθηκε όσα του παρουσιάστηκα, μετά την Τετάρτη ίσως να έχουμε εξελίξεις στο θέμα του προπονητή
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x