Κώστας Νικολακόπουλος

Μαρτίνς: «Είχαμε χάσει τη μαγεία μας και φέτος την κερδίσαμε πάλι»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το sport-fm.gr τις απόψεις του Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό και τι θεωρεί πιο σημαντικό κι από τα καλά αποτελέσματα της ομάδας!

• Έδωσε μία συνέντευξη τις προάλλες ο Πέδρο Μαρτίνς στην Αγγλία (κάποια απ΄ όσα είπε εδώ)

• Μεταξύ άλλων, για μία ακόμη φορά, επανέλαβε ότι θα ήθελε να δουλέψει στον πάγκο μίας αγγλικής ομάδας, διευκρινίζοντας πάντως, δύο φορές κιόλας, ότι «είναι πολύ χαρούμενος δύο χρόνια στον Ολυμπιακό» και τονίζοντας ότι «ήταν φανταστικό που πήραμε φέτος το πρωτάθλημα» και παραδεχόμενος ότι «στον Ολυμπιακό είχα τις συνθήκες για να κάνω πρωταθλητισμό, κάτι που δεν συνέβαινε στις προηγούμενες ομάδες μου, στην Πορτογαλία (Μαρίτιμο, Ρίο Άβε, Γκιμαράες), καθώς δεν είχαν το μπάτζετ της Πόρτο, της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ». Για να καταλήξει: «Ήταν η πρώτη φορά που είχα τις προϋποθέσεις να γίνω πρωταθλητής».

• Φυσικά ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τη μαγική βραδιά στο Λονδίνο με την πρόκριση επί της Άρσεναλ, αλλά ίσως πρέπει να σταθούμε περισσότερο σε μία άλλη επισήμανση του Πέδρο: «Η φετινή σεζόν ήταν εκπληκτική-περισσότερο όμως σημαντικό κι από τα αποτελέσματα, νομίζω ότι ήταν ότι κατακτήσαμε κάτι πολύ σημαντικό-το πρεστίζ μας, το κύρος μας. Είχαμε χάσει αυτό που λέμε το πνεύμα, ένα είδος μαγείας. Και το κερδίσαμε πάλι».

• Και πρέπει να έχει δίκιο ο Πέδρο. Ο Ολυμπιακός από πέρσι, κι ακόμη περισσότερο φέτος, κέρδισε πάλι, μετά από μία διετία αμφισβήτησης λόγω και της μέτριας εικόνας του, την εκτίμηση του φίλαθλου κοινού της Ελλάδας, ως η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, που είναι η ανώτερη όλων, ως η ομάδα που κερδίζει δίκαια και καθαρά…

Άσχετο: Πλάκα θα είχε ένας όμιλος Τσάμπιονς Λιγκ με Πόρτο από το α΄ γκρουπ δυναμικότητας, με Σαχτάρ από το β΄ γκρουπ δυναμικότητας, με Ολυμπιακό από το γ΄ γκρουπ δυναμικότητας και με Μαρσέϊγ από το δ΄ γκρουπ δυναμικότητας! Κι οι τέσσερις ομάδες με Πορτογάλους προπονητές!!! Τον Σέρζιο Κονσεϊσάο, τον Λουίς Κάστρο, τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Άντε Βίλας Μπόας! Να γίνει σφαγή με τους Πορτογάλους!!!

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1296499738842484738

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x