Κώστας Νικολακόπουλος

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει φέρει 6-6 στο Γιουρόπα Λιγκ, παίζοντας με 9 παίκτες!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr το απίθανο που έγινε με την Τόπολα στην προηγούμενη ευρωπαϊκή παρουσία της.

· Η φετινή παρουσία της Τόπολα στην Ευρώπη είναι μόλις η δεύτερη στην ιστορία της. Προηγούμενη ήταν πριν από ακριβώς τρία χρόνια, όταν για το Γιουρόπα Λιγκ είχε τύχει να παίξει με δύο ομάδας της Ρουμανίας. Απέκλεισε πρώτα την Πέτροκαμπ, κερδίζοντας την 2-0 εκτός έδρας και στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Στεάουα.

· Ακριβώς όμως εκείνο το παιχνίδι της αυριανής αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ είχε γράψει ιστορία! Διότι έληξε 6-6 (!!!), πήγε στα πέναλτι και η σερβική ομάδα το τελείωσε με εννιά παίκτες, αφού ο Ολλανδός διαιτητής της είχε βγάλει έξω δύο παίκτες με κόκκινες κάρτες.

· Η Τόπολα παίζοντας στο γήπεδο της είχε προηγηθεί 2-0 με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο. Η Στεάουα μείωσε στο 25’ σε 2-1 και βρέθηκε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του αριστερού μπακ της Τόπολα από το 44’ με δεύτερη κίτρινη. Έτσι, οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν 2-2 στο 50’, αλλά μέσα σε ένα λεπτό, στο 51’, οι Σέρβοι προηγήθηκαν ξανά με 3-2! Η Στεάουα ισοφάρισε 3-3 στο 63’ με πέναλτι και πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 4-3 στο 93’ με αυτογκόλ! Αλλά η Τόπολα ισοφάρισε 4-4 στο 94’!

· Το παιχνίδι πήγε στην παράταση κι η Τόπολα στο 103’ έμεινε με εννιά παίκτες, από αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα! Στο 105’ οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν με 5-4 και ξανά μέσα σε ένα λεπτό, στο 106’, η Τόπολα ισοφάρισε 5-5!!! Στο 108’ η Στεάουα έκανε και το 5-6, αλλά στο 117΄ η Τόπολα ισοφάρισε σε 6-6 και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι!

· Εκεί όλα τα πέναλτι ήταν εύστοχα, πλην ενός. Το έχασε η Τόπολα κι αποκλείστηκε μετά από ένα απίστευτο θρίλερ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x