Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με Ρέτσο-Ντόη ο Ολυμπιακός στην Τόπολα - Νοκ άουτ ο Φρέιρε»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενόψει και του αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη.

Στην τελική ευθεία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα για τη 2η αγωνιστική του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μεταφέρει τα τελευταία αγωνιστικά νέα.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε πως ο Φρέιρε είναι νοκ-άουτ, με τον Μαρτίνεθ να επιλέγει για το κέντρο της άμυνας την Πέμπτη τον Ρέτσο με τον Ντόη.

«Δεν υπάρχει ευχάριστο νέο από την προπόνηση που μόλις τελείωσε. Ο Φρέιρε είναι νοκ-άουτ από το παιχνίδι, κατά 99%. Ρέτσος και Έσε είναι μέσα, στο χέρι του προπονητή αν θα τους βάλει. Μάλλον θα δούμε Ρέτσο-Ντόη στο κέντρο της άμυνας και πιθανόν τον Έσε στη μεσαία γραμμή. Είναι ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και νομίζω θα τους βάλει και τους δύο», τόνισε.

Στη συνέχεια σχολίασε τον διαιτητή του αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα: «Τελευταία φορά που είχε σφυρίξει τον Ολυμπιακό ήταν πάλι στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα, είχε αποβάλει τον Μπενζιά στο 50ο λεπτό και τελικά έχασε το ματς με 3-1».

Ακούστε τι είπε και για την εκπληκτική παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός όταν είναι πρώτος τέτοια εποχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x