Europa League

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα τελευταία εισιτήρια με Μπάτσκα Τόπολα

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα, την Πέμπτη (05/10, 19:45).

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός (05/10, 19:45) θα αντιμετωπίσει την Μπάτσκα Τόπολα στην Σερβία, για το Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τον κόσμο για τη διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει, καθώς επίσης και για το πρόγραμμα του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:
Για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην Backa Topola, που θα διεξαχθεί στην «TSC ARENA» την Πέμπτη 5/10/2023 στις 18:45 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Τρίτη 3/10 (11:00 – 17:00 ή έως την εξάντλησή τους) από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά), με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για όλους τους φιλάθλους, με την προϋπόθεση πως κατέχουν κάρτα φιλάθλου και πως θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Σερβία.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 22€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.


Το πρόγραμμα για την αναμέτρηση έχει ως εξής:

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

11:45 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

18:00 Συνέντευξη Τύπου της Backa Topola στην TSC Arena με τον προπονητή Zarko Lazetic και τον ποδοσφαιριστή Josip Calusic.

19:00 Προπόνηση της Backa Topola στο προπονητικό της κέντρο, TSC academy.

20:30 Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στην TSC Arena. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου

19:45 Backa Topola – Ολυμπιακός.

*Ωρες Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x