Κώστας Νικολακόπουλος

Τέτοιους δανεισμούς πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr πέντε πράγματα με αφορμή την παρουσία του Κίτσου στην Ομόνοια.

· Ο Φώτης Κίτσος έπαιξε άλλο ένα 90λεπτο χθες με την Ομόνοια, στην ήττα της 0-1 από τον νέο πρωταθλητή Κύπρου Άρη Λεμεσού.

· Ήταν η 31η συμμετοχή στη φετινή σεζόν του νεαρού αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, παίζοντας ως δανεικός σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου. Από τα 31 παιχνίδια του, τα 25 ήταν στην αρχική ενδεκάδα! Μέσα στα οποία και τρία για το Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σέριφ.

· Αν μη τι άλλη μία γεμάτη σεζόν για τον 20χρονο Κίτσο, στον οποίο την περασμένη σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει οκτώ παιχνίδια στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (τα έξι βασικός) κι ο αριστεροπόδαρος διεθνής με την Κ21 είχε ανταποκριθεί.

· Τέτοιες κινήσεις πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός όταν θέλει να δανείσει ένα παίκτη του! Να τους δίνει σε αξιόλογες ομάδες, στο εξωτερικό αν δεν βρει στην Ελλάδα, και να εξασφαλίζει ότι θα παίρνουν χρόνο. Κι από εκεί και πέρα, είναι θέμα του κάθε παίκτη τι θα κάνει.

· Ο Κίτσος την εκμεταλλεύθηκε και πλέον είναι ένας παίκτης που στα 20 χρόνια του έχει ήδη μία σεζόν με 31 παιχνίδια (τα 25 βασικός) στα πόδια του κι ενώ την Τετάρτη υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕ Λεμεσού. Μπορεί δε η Ομόνοια να μην είχε την καλύτερη της σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά μπήκε σε μία διαδικασία ανταγωνισμού με έναν πολύ έμπειρο παίκτη, όπως ο 32χρονος Τσέχος διεθνής (23 φορές) Λέσιακς και βγήκε πολλές φορές νικητής.

· Ήταν δε τόσο επίμονος στο να βρει τον χρόνο του ο Κίτσος, που έπαιξε κάμποσες φορές ακόμη και σε θέση δεξιού μπακ, σε ολόκληρα 90λεπτα! Δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να μπει στα σχέδια, στο πλάνο του προπονητή. Κι αν θέλετε την γνώμη μου, ασφαλώς κι ο νέος προπονητής πρέπει να δει τον Κίτσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x