Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Φαν΄τ Σιπ έκανε πολιτική και δη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού ότι δεν κάνει πολιτική με τις επιλογές του στην Εθνική…

• Δήλωσε ο Φαν’ τ Σιπ ότι δεν κάνει πολιτική με τις επιλογές του στην Εθνική ομάδα. Μόνο που πολιτική κάνεις η, δεν κάνεις ανάλογα με όσα πράττεις κι όχι με όσα δηλώνεις.

• Διότι π.χ. ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας με τις επιλογές του στα δύο πρώτα παιχνίδια της Ελλάδας στο Νάσιονς Καπ, η, πώς την λένε αυτή την αηδία, αυτό το οποίο έκανε ήταν να επηρεάσει έμμεσα τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ!

• Οι δύο ομάδες θα δώσουν το Σάββατο το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για τη νέα σεζόν. Και η ΑΕΚ θα εμφανιστεί με πλεονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού, ακριβώς εξαιτίας των επιλογών του Φαν΄τ Σιπ!

• Γιατί ο Μπακάκης κι ο Σβάρνας θα έχουν δύο 90λεπτα στα πόδια τους, παίζοντας όλα τα παιχνίδια με την Σλοβενία και το Κόσοβο, ο δε Μάνταλος επίσης πήρε πολύ χρόνο, καθότι αγωνίστηκε σχεδόν σε όλο το πρώτο ματς (βγήκε στο 87’), στο δε δεύτερο έπαιξε λίγο, κάπου 12 λεπτά, μπαίνοντας στο 83’.

• Αντίθετα, ο μεν Μπουχαλάκης δεν έπαιξε ούτε λεπτό, οι δε άλλοι δύο παίκτες του Ολυμπιακού που ήταν στην Εθνική, επίσης είχαν πολύ μικρότερη συμμετοχή από τους διεθνείς της ΑΕΚ: ο Φορτούνης έπαιξε 60 λεπτά στο δεύτερο ματς, στο Κόσοβο κι ο Μασούρας μόλις 30 λεπτά στο ίδιο παιχνίδι, αντικαθιστώντας τον Φορτούνη.

• Κι εδώ γεννάται το ερώτημα: ο Ολλανδός τεχνικός δεν ήξερε ότι υπάρχει τελικός Κυπέλλου το Σάββατο; Δεν πρέπει ένας ομοσπονδιακός προπονητής να τα λαμβάνει όλα υπόψιν του; Ποιος ο λόγος που κουβάλησε τρεις διεθνείς του Ολυμπιακού στην Σλοβενία και στο Κόσοβο, αφού δεν είχε πρόθεση να τους βάλει, τουλάχιστον τους δύο καθόλου η, σχεδόν καθόλου; Γιατί δεν τους άφηνε τουλάχιστον να είναι στο Ρέντη και να προπονούνται με την ομάδα τους και τον προπονητή τους;

• Αφού δεν κάνει πολιτική ο Φαν’ τ Σιπ γιατί δίνει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να έχει τρεις βασικούς παίκτες της σε κατάσταση ετοιμότητας ενόψει του τελικού, με δύο επίσημα παιχνίδια ο καθένας στα πόδια του, ενώ είχε μαζί του άλλους τρεις διεθνείς του Ολυμπιακού, εκ των οποίων τουλάχιστον τους δύο τους ταλαιπώρησε;...

Άσχετο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?Glow baby?Less is more.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K A Y A (@kaya_ostojic) στις



Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x