Κώστας Νικολακόπουλος

Ο νεαρός μπόμπερ του Ολυμπιακού, που θέλουν τρεις Γερμανίδες και μία Ιταλίδα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το πλάνο του Ολυμπιακού αναφορικά με την Ακαδημία του και το νέο σπουδαίο ταλέντο του.

• Να ρίξουμε μία ματιά και στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Δύο ομάδες της έφτασαν σε ισάριθμους τελικούς φέτος, τόσο η Κ17 που έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι από τον ΠΑΟΚ, όσο κι η Κ15 που κέρδισε το τρόπαιο στα πέναλτι από τον Ατρόμητο. Πέρσι, η Κ17 είχε κερδίσει στον τελικό του πρωταθλήματος 1-0 τον ΠΑΟΚ.

• Τώρα, ο Ολυμπιακός θέλει να ξαναγίνει η πρώτη δύναμη και στην Κ19, στο λεγόμενο άτυπο πρωτάθλημα των Β ομάδων. Και ήδη έχει αρχίσει από το χειμώνα κι ενισχύεται με πολλά καλά ταλέντα από την Ελλάδα κι από το εξωτερικό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει κι ο ίδιος δικά του ταλέντα. Αυτός που ξεχωρίζει τούτη την στιγμή είναι ο πιτσιρικάς μπόμπερ Γιώργος Σταμούλης, που μετά τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα Κ17 έβγαλε μάτια στον τελικό με τον ΠΑΟΚ (3-3), σημειώνοντας δύο ωραιότατα γκολ.

• Η περίπτωση του Σταμούλη δείχνει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει παίκτες για το εξωτερικό μόνο σε επίπεδο πρώτης ομάδας, αλλά ακόμη και στην…Γ ομάδα του! Οι πληροφορίες λένε ότι για τον Σταμούλη έχουν ενδιαφερθεί ήδη τρεις γερμανικές ομάδες, η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, η Βόλφσμπουργκ κι η Λειψία, όπως κι η ιταλική Σπαλ. Με τη Βόλφσμπουργκ μάλιστα να έχει καταθέσει επίσημη, δηλαδή εγγράφως, εκδήλωση ενδιαφέροντος. Προσέξτε, μιλάμε για παίκτη που ακόμη δεν έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα, ένα λάθος των αρμόδιων που προφανώς θα διορθωθεί με την έναρξη της νέας σεζόν. Και φαντάζεστε πόσο θα ανέβει ακόμη περισσότερο το κασέ του «ερυθρόλευκου» επιθετικού.

• Ο Ολυμπιακός δεν θα ήθελε να δώσει τον Σταμούλη. Το πλάνο είναι να επενδύσει πάνω σε αυτόν και στον άλλο 17χρονο φορ, τον Παναγιώτη Χαϊκάλη, πολύ πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα από τον Πανιώνιο-πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 γκολ. Ο Ολυμπιακός θέλει να στηριχθεί επιθετικά σε αυτά τα δύο παιδιά πλέον για την ομάδα Κ19 και να φέρει το φθινόπωρο και τον Αφρικάνο Τουρέ, εξτρέμ για τον οποίο οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μετά από ένα χρόνο θα είναι έτοιμος να παίξει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού!

• Τώρα, από εκεί και πέρα, εάν για τον Σταμούλη φτάσει μία πρόταση τόσο εκπληκτική, μπορεί ο Ολυμπιακός να μην του στερήσει τον δρόμο για το εξωτερικό. Ωστόσο, ο προσανατολισμός είναι η ομάδα να στηριχθεί επιθετικά πάνω σε αυτά τα δύο παιδιά, τον Σταμούλη και τον Χαϊκάλη. Ήδη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει τους τελευταίους μήνες τον Καράκουτη από τον ΠΑΟΚ, τον Μαυρουδή από τον Παναθηναϊκό και τον Παπαδάκο από την Τορίνο, ενώ έπονται κι άλλες κινήσεις.

• Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: ο Ολυμπιακός να επιστρέψει ως πρωταθλητής Ελλάδας του χρόνου και σε επίπεδο Β ομάδας.

• Στη φωτογραφία μαζί με τον Σταμούλη, το Νο 9, είναι ένα άλλο ταλέντο της Ακαδημίας του συλλόγου, ο Κασέμι, ένα 8άρι πολύ καλών προδιαγραφών, 17χρονος κι αυτός, που πέτυχε και το πιο εντυπωσιακό γκολ του τελικού με ένα απίθανο φάουλ.

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1283486491746791426

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x