Κώστας Νικολακόπουλος

Τι είπε στον Μαρτίνς για Κουντέ ο προπονητής της εθνικής Καμερούν!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ασχολείται στο sport-fm.gr με την επαφή του Μαρτίνς με τον Πορτογάλο προπονητή του Καμερούν για τον Κουντέ.

· Ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχτηκε κι ο ίδιος για να μάθει όσα μπορεί περισσότερα για τον Πιέρ Κουντέ. Με τις πληροφορίες να λένε ότι μίλησε προσωπικά με τον προπονητή του άσου της Μάιντζ (και προσεχώς του Ολυμπιακού) στην Εθνική ομάδα του Καμερούν! Βλέπετε, στον πάγκο του Καμερούν είναι ένας Πορτογάλος! Ο 59χρονος Αντόνιο Κονσεϊσάο.

· Τι είπε στον Μαρτίνς για τον Κουντέ ο συμπατριώτης του ομοσπονδιακός του Καμερούν; Αυτό ασφαλώς το ξέρουν οι δυο τους. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε μία γεύση, από τις δηλώσεις που έκανε λίγες ημέρες πριν στη γερμανική Μπιλντ ο Αντόνιο Κονσεϊσάο για τον 26χρονο διεθνή κεντρικό μέσο…

· «Εκτιμάω πραγματικά τις ικανότητες του. Είναι ένας μέσος που διαφέρει από τους περισσότερους άλλους στα χαρακτηριστικά του. Είναι πολύ δυναμικός και έχει καλές δυνατότητες για να βρεθεί στο προσκήνιο του παιχνιδιού. Προσωπικά θα ήθελα τη νέα σεζόν να παίξει περισσότερο γιατί για το Καμερούν υπάρχουν δύο μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Nations Cup (Κόπα Άφρικα) και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

· Ο Κουντέ είναι 20 φορές διεθνής και έπαιξε πρόσφατα και στα δύο φιλικά του Καμερούν με τη Νιγηρία αρχές Ιουνίου, ενώ και το Μάρτιο είχε παίξει στα δύο παιχνίδια του Καμερούν για το Νάτιονς Καπ. Κάτι που βέβαια δείχνει ότι έχει ξεπεράσει προ πολλού τη δίμηνη αποχή του από τα γήπεδα (Γενάρη-Φλεβάρη) λόγω μίας επέμβασης στο γόνατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x