Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Τσούμιτς στην ίδια λίστα με Εμπαπέ και Σάντσο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μία έρευνα που φέρνει τον Τσούμιτς στην ίδια λίστα με τεράστια αστέρια όπως ο Εμπαπέ κι ο Σάντσο!

• Ο Νίκολα Τσούμιτς μπορεί προς το παρόν να κάνει προπονήσεις με το… περιβόητο γκρουπ των δανεικών του Ολυμπιακού, ωστόσο ο θόρυβος που προκάλεσε στους ειδικούς της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής αγοράς με τις φετινές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Σερβίας εξακολουθεί να φέρνει ιδιαιτέρως κολακευτικά γι΄ αυτόν δημοσιεύματα.

• Έσχατο μία έρευνα της γνωστής ιστοσελίδας Statsbomb, που ασχολείται με δεδομένα απ΄ όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και μόλις χθες το βράδυ ανέβασε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο με τους 11 νεαρούς (από 21 ετών και κάτω) ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε μέσα στη σεζόν για τις επιδόσεις τους σε διάφορες κατηγορίες και κύρια στη δημιουργικότητα ευκαιριών μέσα στο παιχνίδι.

• Ποιοι είναι αυτοί οι 11; Ο Σενγκς της ΑΖ Άλκμααρ, ο Γκάπο της ΠΣΒ Άϊντχοβεν, ο Γκάλαχερ της Σουόνσι, ο Κουλουσέφσκι της Πάρμα (δανεικός από τη Γιουβέντους), ο Φιτς της Αούστρια, ο Ζόμποσλαϊ της Σάλτσμπουργκ, ο Σάντσο της Ντόρτμουντ, ο Μπρέκαλο της Βόλφσμπουργκ, ο Ντιατά της Κλαμπ Μπριζ, ο Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν κι ο Τσούμιτς της Ραντνίσκι Νις (δανεικός από τον ολυμπιακό)!

• Ναι λοιπόν, ο Τσούμιτς στην ίδια κορυφαία 11άδα της σεζόν μαζί με τον Εμπαμπέ και τον Σάντσο!

• Η Statsbomb σχολιάζει για τον Τσούμιτς ότι δείχνει να είναι ένας πολύ ταλαντούχος κυνηγός, με ικανότητα να μεταφέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργεί πιθανότητες ευκαιρίας, κάτι που οφείλεται εν πολλοίς στη δυνατότητα που έχει να δημιουργεί χώρο για τον εαυτό του με την καλή του ντρίμπλα, ενώ σημειώνει και την αξιοπρεπή ποικιλία του στην παρουσία του στις πιο προχωρημένες περιοχές του παιχνιδιού, δηλαδή στο αντίπαλο ένα τρίτο.

• Εδώ μπορούμε να δούμε τη μεγάλη συχνότητα με την οποία ο Τσούμιτς έβγαζε πάσες-κλειδί κι ασίστ, αλλά και μεταβιβάσεις στην αντίπαλη περιοχή.



• Όπως κι εδώ να δούμε τις επιδόσεις του νεαρού Σέρβου κυνηγού σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού



• Για να καταλήξει η γνωστή ιστοσελίδα το σχόλιο της για τον Τσούμιτς: «Αυτό το είδος της παραγωγής παιχνιδιού από ένα νεαρό εξτρέμ σπάνια περνάει απαρατήρητο. Ο Ολυμπιακός τον αγόρασε τον περασμένο Δεκέμβρη και τον άφησε δανεικό στη Ραντνίσκι μέχρι το τέλος της σεζόν. Το πρωτάθλημα της Σερβίας δεν είναι δυνατό, αλλά παίζοντας τη νέα σεζόν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ίσως έχουμε ακόμη καλύτερη ιδέα για το επίπεδο του».

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1290344178472243200

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x