Κώστας Νικολακόπουλος

«Κλείδωσε» χθες βράδυ η μεταγραφή του Καρντόνα στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την συμφωνία που ουσιαστικά προέκυψε χθες μεταξύ Ολυμπιακού και Λας Πάλμας για τον Καρντόνα.

• Ουσιαστικά κλεισμένη είναι από χθες το βράδυ η μεταγραφή του Σέρχι Καρντόνα στον Ολυμπιακό!

• Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός και η Λας Πάλμας τα βρήκαν στα 2,2 εκ. Ευρώ και η μετακίνηση του 24χρονου Ισπανού αριστερού μπακ, καλύτερου στη θέση του την περασμένη σεζόν στη Β’ κατηγορία, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα, με προοπτική, αλλά όχι ακόμη βεβαιότητα, να δηλωθεί απόψε τα μεσάνυκτα στη λίστα για τα παιχνίδια με την Γκενκ.

• Ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Καρντόνα, με τις πληροφορίες από Ισπανία να λένε ότι του πρόσφερε και τον δελέασε τετραπλάσιο συμβόλαιο απ΄ ότι έπαιρνε στη Λας Πάλμας, δηλαδή κάπου 700 με 800 χιλ. Ευρώ ετησίως. Υπάρχει μάλιστα εδώ σχετικό ρεπορτάζ.



• Ο ισπανικός Τύπος τόνισε μάλιστα ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήθελε να πάρει τον Καρντόνα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν δούλευε στην Εσπανιόλ, χωρίς όμως τότε να τα καταφέρει αφού δεν τα βρήκε με τη Λας Πάλμας, όπως μπορείτε επίσης να διαβάσετε εδώ.

• Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Λας Πάλμας ξεκίνησαν από τα 1,8 εκ. Ευρώ και τελικά κλειδώνουν τα 2,2 εκ. Ευρώ, με τον ισπανικό σύλλογο να μην έχει άλλα περιθώρια, καθότι το καλοκαίρι του 2024 τελειώνει το συμβόλαιο του Καρντόνα, οπότε κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς να πάρει Ευρώ, από την στιγμή που ο παίκτης αρνείται να ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασία του. Ο Καρντόνα την προηγούμενη διετία ήταν ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη Λας Πάλμας, παίζοντας πάνω από 70 συνολικά παιχνίδια.


Η μοναδική περίπτωση να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Καρντόνα είναι να ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός μέσω του Κορδόν μία άλλη λύση που έχει για τη θέση του αριστερού μπακ, κάτι που αυτή την στιγμή μοιάζει να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, έστω και αν στις μεταγραφές... ποτέ μη λες ποτέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x