Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Τελειώνει με την άμυνα ο Ολυμπιακός και φουλάρει για την επίθεση»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την είδηση πως έχει «κλειδώσει» η μεταγραφή του Σέρχι Καρντόνα από τη Λας Πάλμας, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όλα δείχνουν ότι έχει κλειδώσει η μεταγραφή του Σέρχι Καρντόνα από τη Λας Πάλμας στον Ολυμπιακό. Όλες οι πληροφορίες αυτό δείχνουν, από όποια πλευρά κι αν το δεις. Περιμένουμε την άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πέσουν οι υπογραφές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ναι (κλείνουμε για την άμυνα). Εκτός και αν βρεθεί μία περίπτωση, που θα χαρακτηριστεί εξαιρετική από τον Μαρτίνεθ και τον Κορδόν», πρόσθεσε.

Και συνέχισε για το θέμα του Κροάτη εξτρέμ, Ιβάν Μπρνιτς, λέγοντας: «Μέσα στην ημέρα, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και για τον Ιβάν Μπρνιτς, για τον οποίο στη Σλοβενία γράφουν ότι αποχαιρετά τη Μάριμπορ και ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αυτός ενδέχεται να είναι ένας από τους δύο εξτρέμ που θέλει ο Μαρτίνεθ, για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αυριανού ματς με την Γκενκ στο Καραϊσκάκη, για την 3η προκριματική φάση του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x