Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Φρέιρε πέρασε το τεστ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει Γκενκ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr τρία πράγματα με αφορμή το χθεσινό τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού ενόψει Γκενκ.

• Τι μπορούμε να ξεχωρίσουμε από το χθεσινό φιλικό τεστ του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη;

• Οι πληροφορίες (το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών…) λένε ότι έδειξε να πατάει καλά και γενικά σε καλή, την λες ίσως και πολύ καλή, κατάσταση ο Φρέιρε, που ξεκίνησε βασικός στη θέση του αριστερού στόπερ, έχοντας δεξιά του τον Ρέτσο, που όπως είχα προβλέψει κερδίζει θέση βασικού, λογικά υπό την έννοια ότι στα φιλικά της Αυστρίας και της Βρετανίας παρουσίασε την καλύτερη εικόνα απ' όλους τους κεντρικούς αμυντικούς.

• Ο Αργεντίνος αν συνεχίσει έτσι στις προπονήσεις μέχρι το πρώτο παιχνίδι με την Γκενκ μου φαίνεται ότι θα είναι βασικός, παρότι έχει κάνει μόλις το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Και θα είναι η μοναδική μεταγραφή στην ενδεκάδα, μαζί με τον Ισπανό Ιμπόρα στη θέση του αμυντικού μέσου.

Ολυμπιακός-Νικολακόπουλος: Πέρασε το τεστ ο Φρέιρ

• Θα δούμε, βεβαίως, και για τον Κίνι, που είχε κάποιες ενοχλήσεις και γι΄ αυτό δεν είχε παίξει αν θυμάστε στο φιλικό με τη Νόριτς στην Αγγλία. Χθες ο Μαρτίνεθ στο τεστ με την ομάδα της Τρίπολης έβαλε τον Ραμόν βασικό, μοναδικό διαθέσιμο καθαρά αριστεροπόδαρο ακραίο, μετά την πώληση του Ρέαμπτσιουκ στην Σπαρτάκ Μόσχας. Στο φιλικό με τη Ρέιντζερς, πάντως, που είχε ανοίξει εν πολλοίς τα χαρτιά του για την ενδεκάδα ο Ισπανός προπονητής είχε αριστερό μπακ τον Κίνι.

• Χθες ο Μαρτίνεθ ξεκίνησε πάλι με 4-2-3-1, με Ιμπόρα, Μαντί στον άξονα και τριπλέτα Μπιέλ, Καρβάλιο, Φορτούνη πίσω από τον Ελ Αράμπι.

• Για το τέλος να δώσω συνέχεια στην πληροφορία που δημοσίευσε χθες η αγγλική Express, σύμφωνα με την οποία ο 20χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος θα έρθει δανεικός από την Άρσεναλ στον Ολυμπιακό, με πηγές των «ερυθρόλευκων» να το αρνούνται. Σήμερα το ιταλικό tuttomercatoweb επιμένει και «προσθέτει» ότι το σενάριο είναι να τον αγοράσει η Νότιγχαμ και να τον δώσει δανεικό στον Ολυμπιακό, από τον οποίο πάντως εξακολουθούν να το διαψεύδουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x