Stoiximan Super League

Ήρθε ο Αλεξανδρόπουλος, πάει καλά του Ελ Καμπί στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Αλεξαδρόπουλο και Ελ Καμπί στον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα ο 21χρονος μέσος, προχωράει του Μαροκινού επιθετικού, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα για Αλεξανδρόπουλο και Ελ Καμπί στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Ελλάδα και περνάει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να υπογράψει σήμερα για μία κίνηση (δανεικός από τη Σπόρτινγκμε οψιόν αγοράς), η οποία ήδη σχολιάζεται πάρα πολύ στην ποδοσφαιρική ελληνική πιάτσα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ελ Καμπί, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Μαροκινό άσο και παρά την εμπλοκή της Σταντάρ που επίσης τον θέλει πολύ, η υπόθεση πάει πολύ καλά για τους «ερυθρόλευκους». Αν δεν σημειωθεί κάποιο μεγάλο απρόοπτο ο παίκτης θα κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ακόμη, υπενθύμισε ότι αύριο ο Ολυμπιακός θα δηλώσει τη λίστα για την UEFA για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Γκενκ για τον 3ο προκριματικό του Europa League, έχοντας δικαίωμα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης να αλλάξει δύο παίκτες. Αν όλα πάνε καλά ο ένας θα είναι ο Ελ Καμπί. Παρεμπιπτόντως, ο πρώτος αγώνας με τους Βέλγους, ο οποίος θα γίνει στις 10/8 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ορίστηκε στις 22:00, ενώ η εκτός έδρας ρεβάνς στις 18/8, στις 20:30.

Στην άκρη του μυαλού μας πρέπει να έχουμε πάντα μέχρι τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου τον Ράφα Μιρ, για τον οποίο ο Κορδόν έκανε χτες μία τελευταία προσπάθεια, αλλά ο παίκτης παραμένει ακόμη στη Σεβίλλη.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μιλάει για εξτρέμ και αριστερό μπακ, αφού ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ πετάει για Μόσχα ώστε να υπογράψει στη Σπαρτάκ, ενώ για τον Ντε Φρούτος δίνει 5 εκατ. ευρώ στη Λεβάντε, η οποία ζητάει 7 εκατ. ευρώ.

Ακούστε τι είπε για τον Φρέιρε, που ανεβαίνει ενόψει των αγώνων με την Γκενκ, αλλά και το τελευταίο φιλικό με τον Αστέρα (2-0)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x