• Τελευταία ημέρα σήμερα των μεταγραφών για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, με τον Ολυμπιακό να μην είναι αυτή τη φορά δραστήριος, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια.

Πέρυσι τελευταία ημέρα των ελεύθερων είχε αποκτήσει, να υπενθυμίσω, τον Πασχαλάκη και πρόπερσι, επίσης τελευταία ημέρα των ελεύθερων, είχε αποκτήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες, που παρεμπιπτόντως παίζει βασικός στην Άνκαραγκουτσου, έχοντας καταγράψει ήδη μία ασίστ σε τέσσερις συμμετοχές (αλλαγή τις δύο πρώτες, από το ξεκίνημα τις άλλες δύο).

• Λογικό, πάντως, να μην κάνει καμία κίνηση ο Ολυμπιακός, από την στιγμή που έχει ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών κι ο προπονητής του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, το θεωρεί υπεράριθμο και θα ήταν ικανοποιημένος με 25 παίκτες.

Ήδη, άλλωστε, ο Ανδρούτσος παίζει με τον Ολυμπιακό Β, ώστε να μην χάσει το ρυθμό του, ενώ ενδεχομένως να συμβεί το ίδιο και με άλλους «ερυθρόλευκους», από αυτούς που συνήθως είναι εκτός αποστολής, προέρχονται από τραυματισμούς κλπ, κλπ.

Ολυμπιακός: Το άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου

• Σοβαρός, πάντως, όπως επιβεβαιώθηκε πλέον περνώντας κι ένα τριήμερο, δεν ήταν ο μυϊκός τραυματισμός του Ρέτσου στους προσαγωγούς, στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άρη. Γλίτωσε την θλάση, ίσως και γιατί το χειρίστηκε σωστά και ζήτησε έγκαιρα αλλαγή.

Προκειμένου, πάντως, να προφυλαχθεί, μοιάζει ως το πιθανότερο να μην είναι στην αρχική ενδεκάδα του αυριανού δύσκολου αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Δεν είναι και σίγουρο, μπορεί και να παίξει πάλι βασικός, ανάλογα με το πώς θα νιώθει έως αύριο, αλλά επειδή το αισθάνεται ακόμη λίγο βαρύ, ίσως τον προστατεύσουν και παίξει δεξί στόπερ ο Ντόη, δίπλα στον Φρέϊρε.
Μάλλον πάντως ο Ρέτσος θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ήπειρο.

• Επειδή, όμως, αναφερθήκαμε περί μεταγραφών: από τη Ρωσία προέκυψε σήμερα η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός στις αρχές Αυγούστου είχε καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 7 εκ. Ευρώ παρακαλώ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τον Βίλμαρ Μπάριος!

Με το ρωσικό σύλλογο να αρνείται την προσφορά που είχε υποβληθεί στις 6 Αυγούστου για τον 30χρονο διεθνή (55 φορές) Κολομβιανό αμυντικό μέσο, τον οποίο είχε αγοράσει αντί 15 εκ. Ευρώ εδώ και 4,5 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2019 από την Μπόκα Τζούνιορς.

Η προσφορά ήταν έγγραφη, είχε την υπογραφή του αντιπροέδρου του συλλόγου Κ. Καραπαπά και ζητούσε απάντηση από τη Ζενίτ μέσα σε 48 ώρες, έως τις 8 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x