Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το πρόβλημα με Μαντί και Ρέτσο στον Ολυμπιακό»

Έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» με τους Καμαρά και Ρέτσο έχει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενόψει του ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, στα Ιωάννινα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» εξήγησε το πρόβλημα που υπάρχει στον Ολυμπιακό με τους δύο πιο βασικούς παίκτες -βάσει χρησιμοποίησής τους- από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τους Μαντί Καμαρά και Παναγιώτη Ρέτσο. Οι δυο τους είναι μέχρι τώρα βασικοί και στα έντεκα ματς με την ομάδα του Πειραιά.

Ωστόσο, αμφότεροι είναι στο όριο καρτών για το πρωτάθλημα, όπερ σημαίνει ότι αν πάρουν κάρτα στα Γιάννενα, θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, που είναι δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκη» και δύο δύσκολα εκτός σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Από ‘κει και πέρα, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ θα μιλήσουν και αύριο (30/9) προπονητής, γιατρός και Ρέτσος για να πάρουν μία απόφαση. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του διεθνούς στόπερ, αλλά θέλουν να περιμένουν και την αυριανή προπόνηση στου Ρέντη.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x