Κώστας Νικολακόπουλος

Στη Ριζούπολη το φιλικό Ολυμπιακού-Ομόνοιας!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αποκαλύπτει στο sport-fm.gr το πλάνο του Ολυμπιακού πριν και μετά το παιχνίδι με τη Γουλβς.

• Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το φιλικό μεταξύ Ολυμπιακού-Ομόνοιας την προσεχή Τετάρτη στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Γουλβς, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την άδεια του Απόλλωνα και θα παίξουν στο γήπεδο του την πρόβα τζενεράλε ενόψει Γουλβς! Προφανώς, θέλουν να τρολάρουν την ΕΠΟ…

• Εντάξει, πλάκα κάνω. Αφού της πλάκας είναι όλο αυτό που ζούμε με τον τελικό του Κυπέλλου, πλάκα θα κάνω κι εγώ! Το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ομόνοια, που τερμάτισε στην πρώτη θέση του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος μαζί με την Ανόρθωση, θα γίνει είτε στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του Ρέντη, είτε στο γήπεδο του Ατρόμητου, στο Περιστέρι, καθώς δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη, που έκλεισε για φέτος! Βλέπετε, πρέπει να γίνουν εργασίες για τον χλοοτάπητα, προκειμένου να είναι και την επόμενη σεζόν ο καλύτερος αγωνιστικός χώρος στην Ελλάδα.

• Για τον Ολυμπιακό θα είναι ένα τεστ αυτό το ματς με την Ομόνοια, αλλά θα αναδείξει παράλληλα και την ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς η μεν Γουλβς θα δίνει τελευταίο παιχνίδι πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό μεγάλο αγώνα για το αγγλικό πρωτάθλημα με την Τσέλσι αύριο, ο δε Ολυμπιακός αντί να δίνει τελευταίο παιχνίδι πριν τη ρεβάνς με τη Γουλβς μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ θα παίζει φιλικό με την Ομόνοια.

• Τέλος πάντων, με τους καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να βρούμε ποτέ άκρη, όσο οι ελληνικές αρχές τους αφήνουν και κάνουν ό,τι θέλουν. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε κι αποείδε και έδωσε χθες στους παίκτες του τετραήμερο ρεπό (Πέμπτη-Κυριακή) προκειμένου να καθαρίσουν λίγο το μυαλό τους και να ετοιμαστούν από τη Δευτέρα για ένα δεκαήμερο προετοιμασίας ενόψει της κρίσιμης μάχης με τους Άγγλους στο Μολινό. Από την στιγμή που η ΕΠΟ κάνει το κέφι κάποιου και δεν ορίζει τον τελικό τώρα, όπως την προτρέπει ακόμη κι η ΟΥΕΦΑ, ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε σκόπιμο να αφήσει τους ‘ερυθρόλευκους’ για λίγες ημέρες ξενοιασιάς μέσα στο κατακαλόκαιρο, συνεχίζοντας την ίδια πολιτική που έχει εδώ και κάμποσο καιρό.

• Να υπενθυμίσω ότι μετά την και μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν αποσύρθηκαν κανένα βράδυ στον ξενώνα του Ρέντη πριν τα ντέρμπι του β΄ γύρου των πλέί οφς με Παναθηναϊκό (0-0), ΠΑΟΚ (0-1), ΑΕΚ (3-0). Πήγαιναν το πρωί στο Ρέντη, έτρωγαν πρωϊνό, έκαναν ένα ξεμούδιασμα, ξεκουράζονταν, τους έκανε θεωρία ο προπονητής και έπαιζαν. Ακόμη δε και στα ταξίδια τους στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη για τα παιχνίδια με τον Άρη και τον ΟΦΗ τα έκαναν αυθημερόν-πρωί πήγαιναν, απόγευμα έπαιζαν, νύχτα γύριζαν.

• Αυτό το διάστημα ο Μαρτίνς κι οι συνεργάτες του κάνουν τα πλάνα τους για τη συνέχεια, μετά το παιχνίδι με τη Γουλβς, που θα γίνει στις 6 Αυγούστου. Αν η ομάδα περάσει στο Φάϊναλ 8, θα μεταβεί απευθείας από την Αγγλία στη Γερμανία, όπου στις 11 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Σεβίλλη-Ρόμα. Δεν πρόκειται δηλαδή η αποστολή του Ολυμπιακού στην Αγγλία να γυρίσει στην Αθήνα και από εδώ να πάει στη Γερμανία. Θα πάει κατευθείας στη Γερμανία, ώστε η ομάδα να μην έχει εξτρά ταλαιπωρία. Στη συνέχεια κι ανάλογα με την πορεία της ομάδας στο Φάϊναλ 8 (στις 16 είναι ο προημιτελικός και στις 21 ο τελικός) θα δει ο προπονητής τι άδεια θα δώσει στους παίκτες του.

• Στο απευκταίο ενδεχόμενο αποκλεισμού από τη Γουλβς, ο Μαρτίνς θα δώσει ολιγοήμερη άδεια στους παίκτες του Ολυμπιακού για να ξεκουραστούν ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και της έναρξης του πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο Πορτογάλος ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι άδεια θα δώσει: θα είναι από μία έως δύο εβδομάδες. Η πλάκα είναι ότι η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει ότι θα ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού κι ΑΕΚ στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου!!! Μιλάμε για ανέκδοτο κανονικό. Ο Ολυμπιακός μόλις να έχει ξεκινήσει προετοιμασία και να τον υποχρεώσουν να παίξει τελικό Κυπέλλου!!! Ουστ!

Άσχετο: Ο Ίγκορ Σίλβα Καριόκα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τους δανεικούς του Ολυμπιακού για τον οποίο υπάρχει προσφορά αγοράς του. Η κροάτικη Όσιγιεκ, στην οποία παίζει δανεικός από το περασμένο καλοκαίρι, έκανε πρόταση περίπου 700 χιλιάδες Ευρώ για να τον κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ (30 συμμετοχές φέτος). Η Όσιγιεκ παίζει σήμερα την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ!

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1283816166276788226

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x