· Σε μία ιδιαίτερη ποδοσφαιρική σεζόν όπως η φετινή, λόγω της πανδημίας, κάθε απόφαση των αρμόδιων αρχών πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Διότι, πολύ απλά, μπορεί περισσότερα προβλήματα να δημιουργήσει, παρά να λύσει.

· Για παράδειγμα αυτό που κάνει τώρα η ΟΥΕΦΑ με τον κόσμο στα γήπεδα είναι επιεικώς Unfair. Ανακοίνωσε λοιπόν η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ότι κάθε ομάδα μπορεί να ανοίξει τις πόρτες του γηπέδου της στα παιχνίδια του τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ για τον κόσμο της μέχρι ποσοστού 30% επί της συνολικής χωρητικότητας της έδρας της, με την προϋπόθεση ότι θα το επιτρέπουν και θα το εγκρίνουν και οι τοπικές αρχές.

· Μία απόφαση χωρίς κανένα νόημα από πλευράς της ΟΥΕΦΑ, αφού το μόνο που προκαλεί είναι ανισότητα στη διεξαγωγή τω διοργανώσεων της! Διότι, ο Ολυμπιακός θα πάει να παίξει στην Πορτογαλία με την Πόρτο κι η Πόρτο θα έχει στο Ντραγκάο πάνω από 11.000 οπαδούς της, ενώ το Καραϊσκάκη θα είναι άδειο! Διότι η Ελλάδα δεν επιτρέπει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, διεξαγωγή αγώνων με κόσμο, ενώ η Πορτογαλία φέρεται διατεθειμένη να το κάνει. Και το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στη Γαλλία με τη Μαρσέϊγ και στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Σίτι, την στιγμή που το Καραϊσκάκη θα παραμένει κλειστό.

· Κι ασφαλώς το ίδιο θα συμβεί και σε κάποιες…δεκάδες άλλα παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Και το ερώτημα είναι απλό: η ΟΥΕΦΑ δεν θέλει τα παιχνίδια των διοργανώσεων της να γίνονται με ίσους όρους; Είναι ίσοι όροι στο ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων να υπάρχουν 30.000 οπαδοί (γιατί υπάρχουν και στάδια 100.000 θέσεων) και στο άλλο ματς να μην υπάρχει κανένας; Πραγματικά είναι απορίας άξιον πώς έφτασε η ΟΥΕΦΑ σε αυτή την ακατανόητη απόφαση της…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube