Stoiximan Super League

Ο Elite Ιβάν Κρούζλιακ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Η ΚΕΔ φέρνει Elite διαιτητή για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, καθώς θα σφυρίξει ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ!

Τον Σλοβάκο διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ φέρνει η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, σύμφωνα με το "dikisports".

Παρότι δεν είναι από «μεγάλο» πρωτάθλημα, πρόκειται για Elite ρέφερι, με εμπειρία και παραστάσεις, ενώ θα βρεθεί στη χώρα μας δεύτερη φορά. Μόλις πέρυσι πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Ελλάδα ο 38χρονος, καθώς σφύριξε -πάλι στην Τούμπα- το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0, στις 17 Μαΐου 2022.

Σε εκείνο το παιχνίδι είχε αποβάλλει τον Μακέντα στο 91' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα ο Ιταλός επιθετικός να χάσει τον τελικό Κυπέλλου.

Ο Κρούζλιακ έχει σφυρίξει κατά το παρελθόν ελληνικές ομάδες, αλλά στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Europa League με την Γκαμπάλα και τον Ολυμπιακό στη φάση των νοκ-άουτ της ίδιας διοργάνωσης με αντίπαλο τη Ντιναμό Κιέβου.

Τη φετινή σεζόν σφύριξε τρία παιχνίδια στους ομίλους του Champions League (Μπάγερν-Ίντερ 2-0, Ρεάλ-Σαχτάρ 2-1, Τσέλσι-Σάλτσμπουργκ 1-1).

Θυμίζουμε, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κατέθεσαν κοινό αίτημα στην ΕΠΟ για ορισμό διαιτητή κατηγορίας Elite.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x