Μαχητικά Αθλήματα

Ο Νουρμαγκομέντοφ «πετσόκοψε» ΜακΓκρέγκορ και Ποϊριέρ – «Είμαι πολύ ανώτερος τους»

Απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Ρώσος να αγωνιστεί με τον Ποϊριέρ. Διαβάστε την αφοπλιστική απάντηση του στον Ντάνα Γουάιτ.

Το μεγάλο ζήτημα μετά την νίκη του Ποϊριέρ επί του ΜακΓκρέγκορ ήταν η αντίδραση του Χαμπίμπ Νουρμακογμέντοφ. Αμερικανός δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα από τον Ντάνα Γουάιτ έθεσε το μεγάλο ζήτημα.

Τι σκοπεύει να κάνει ο επικεφαλής του UFC... Θα προσπαθήσει να πείσει τον Νουρμαγκομέντοφ να παίξει και πάλι ή θα λάβει ως οριστική τη δήλωσή του περί απόσυρσης του και να κλείσει παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μαχητές για να διεκδικήσουν την ζώνη του;

Με αφορμή την ερώτηση αυτή, ο Ντάνα Γουάιτ μετέφερε την ατάκα του Ρώσου μαχητή ο οποίος ουσιαστικά «πετσόκοψε» και τους δύο... συναδέλφους του που αγωνίστηκαν το πρωί της Κυριακής στο Άμπου Ντάμπι.

«Μίλησα με τον Χαμπίμπ», ανέφερε ο Γουάιτ και συνέχισε: «Τι μου είπε; Ντάνα, ας είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου... Είδες τον αγώνα. Είμαι τόσα επίπεδα παραπάνω από αυτούς τους τύπους. Τους έχω νικήσει και τους δύο», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν ξέρω, αλλά δεν μου ακούγεται θετική εξέλιξη αυτό που μου είπε. Επομένως θα δούμε. Και αυτό που είπε, όπως σας το έχω ήδη αναφέρει, είναι πως δεν θα κρατήσει την κατηγορία στάσιμη. Φαίνεται πως έχει ήδη αποσυρθεί! Βασικά τελείωσε από τους αγώνες και εγώ είμαι ο μόνος που ακόμα προσπαθώ να τον πείσω να επιστρέψει για μία ακόμα φορά», τόνισε ο Γουάιτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x