Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ο ελληνικός θρίαμβος και η τηλεοπτική «απογείωση»

Η μεγάλη νίκη της Εθνικής μπάσκετ επί της Ισπανίας αναμένεται να έχει (αύριο το πρωί) και τηλεοπτική αποτύπωση στα νούμερα τηλεθέασης που θα βγάλει η Nielsen.

Βραδιές σαν την αποψινή, με τέτοια τεράστια νίκη, δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι αποτελούν την χαρά των καναλιών. Η μετάδοση απ' τον ΑΝΤ1 αναμένεται να έχει σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης στο φετινό Ευρωμπάσκετ και, σε κάθε περίπτωση, μεγαλύτερη απ' αυτή που έκαναν οι ήττες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απ' την Ιταλία και την Φινλανδία.

Παράλληλα θεωρείται σίγουρο ότι θα ...συμπαρασύρει και την τηλεθέαση που θα κάνει η νυχτερινή εκπομπή, την οποία θα βγάλει ο ΑΝΤ1 και όπου καλεσμένος θα είναι ο Γιάννης Γιαννούλης. Το γράφουμε αυτό, γιατί Τρίτη και Τετάρτη που δεν υπήρχαν αγώνες της Εθνικής μας, τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής έπεσαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα και πάντως μικρότερα απ' ότι στην φάση των ομίλων.

Το Ευρωμπάσκετ που γράψαμε πρόσφατα ότι θα διατηρεί το τηλεοπτικό του ενδιαφέρον όσο η Εθνική μας μένει «ζωντανή» στο κυνήγι του στόχου της διάκρισης αποκτάει, πλέον, άλλες διαστάσεις, καθώς μπήκαμε στο εξαιρετικά ενδιαφέρον σημείο του.

Μαζί «απογειώνεται» και το ενδιαφέρον για τους δύο επόμενους αγώνες της Εθνικής μας κόντρα σε Σλοβένους και Κροάτες που αν έχουν θετική κατάληξη θα κάνουν τον ΑΝΤ1 (σαν ελεύθερης εμβέλειας κανάλι) να μαζεύει όλο το «πακέτο» των διαφημίσεων ως το τέλος. Και μπορεί οι τηλεθεατές να βγάζουν «σπυράκια» όταν ακούν ή διαβάζουν για διαφημίσεις, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x