Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ένοχος Τζαβέλλας που δεν είναι στημένος, ο Ίβιτς και η κωλοτούμπα

O Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.grγια τον Τζαβέλλα που φταίει για όλα, για τον Κλάους που θα παίξει καλύτερα και για τον Ίβιτς που δεν έχει μέτρο και η ενόργανη είναι η σπεσιαλιτέ του.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Περί κυβίστησης ο λόγος:

Από τα Τρίκαλα και με αφορμή μία ακόμη εμφάνιση αντάξια του ονόματος, του μεγέθους και της ιστορίας του ΠΑΟΚ, όπως τον έχουν καταντήσει οι επιλογές του ιδιοκτήτη μέσα από παλινωδίες και κυρίως από την επιδερμική του επαφή με το ποδόσφαιρο, ο ΒλάντανΊβιτς είναι οριστικά ο ήρωας της χρονιάς.

Ο άνθρωπος που θα μας οδηγήσει μέχρι το τέλος με σιγουριά, με συνέπεια και χωρίς να καμία διάθεση να ξεφύγει από τα τετριμμένα, δηλαδή, να σχεδιάζει από τον Νοέμβριο (ή να λέει ότι σχεδιάζει…) για την επόμενη χρονιά.

Ασχέτως από τις τελευταίες εξελίξεις. Από τον Τζαβέλλα και τον Ίβιτς και ό,τι ακριβώς έχει προκύψει που δεν μου κάνουν εντύπωση, απλά, έρχονται να δέσουν με το ευάλωτο της λειτουργίας μιας ομάδας, που ανανεώνει με συμβόλαιο ζωής τον μόνιμο MVP του και τον διώχνει μετά από δυό μήνες.

Εγώ δεν θα μείνω σε αυτά που έλεγε με απόλυτα αστοχία ο Ίβιτς για στήσιμο και άλλες ανοησίες που παραδέχεται σε νέα τοποθέτηση- κωλοτούμπα, ότι δεν ήταν έτσι…
Θα πω ότι ο Τζαβέλλας έλεγε πολλά και διάφορα στα αποδυτήρια και αμφισβητούσε τις ικανότητες του προπονητή του.

Ξέρετε πόσοι ακόμη το έχουν κάνει μέσα στα αποδυτήρια και για τον Ίβιτς και για όλους τους προπονητές που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ; Πάρα πάρα πολλοί. Όλοι είπαν, όλοι υπαινίχθησαν και όλα αυτά έφτασαν κάποια στιγμή στα αυτιά του προπονητή. Και του Ίβιτς και όλων των προηγούμενων.

Δεν έδιωξαν κανέναν. Προσπάθησαν να κάνουν τον… εχθρό τους, σύμμαχο και να βγάλουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει. Δεν είναι το θέμα μας πόσα μπορεί να προσφέρει ο Τζαβέλλας. Δεν είναι όμως κι ο Ίβιτς πειστικός για να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε όπως το βράδυ της Δευτέρας, μετά το πατατράκ με τον Ατρόμητο. Δεν είναι πειστική η κωλοτούμπα του, είναι προβλέψιμη και δεν αποκλείεται σύντομα, αν ακολουθήσουν κι άλλα… Τρίκαλα και Ατρόμητοι, να έχουμε εξελίξεις.

Ουσιαστικά από το «στήσιμο» πήγαμε σε μια ανάρμοστη συμπεριφορά που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα θέμα που λύνεται οριστικά μέσα στα αποδυτήρια. Κι αυτό γιατί έτσι ήθελε ο άνθρωπος που αναστάτωσε τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, περισσότερο από ότι οι ήττες της ομάδας.

Με τον Τζαβέλλα στην κερκίδα δεν αλλάζουν τα δεδομένα. Κι αυτό το τελευταίο, ότι τώρα ο Αθανασιάδης θα είναι καλύτερος, γιατί δεν υπάρχει Τζαβέλλας, ήταν κι αυτό κτύπημα κάτω από τη μέση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x