Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ο φόβος των απεργιών στην ΕΡΤ ενόψει Φ-4 Ευρωλίγκα

Αν και μέχρι την διεξαγωγή του Φ-4 της Ευρωλίγκα μπάσκετ απομένει μπόλικος χρόνος, ωστόσο το ερώτημα είναι αν η διοργάνωση θα συμπέσει με τις απεργίες στην ΕΡΤ.

Υπάρχουν αρκετοί που εκτιμούν ότι μέχρι το τριήμερο 10-12 Μαίου θα έχει βρεθεί μία λύση και θα σταματήσουν οι κινητοποιήσεις στην δημόσια ραδιοτηλεόραση, αλλά μέχρι να γίνει αυτό πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο η διοργάνωση (στο δεύτερο μισό της, δηλαδή την Κυριακή 12/5) σε ότι αφορά στην διαχείρηση της απ' την ΕΡΤ να μην κυλήσει ομαλά.

Βέβαια, το Φ-4 θα καλυφθεί και απ' τη Nova, αλλά στην δημόσια τηλεόραση, σαν ελεύθερης εμβέλειας περιμένουν (αν βοηθήσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και πάνε Λονδίνο) τηλεθεάσεις ανάλογα υψηλές όπως και τον περασμένο Μάιο.

Σε περίπτωση που οι απεργίες συνεχιστούν ως τότε ακόμα και αν δοθεί ειδική άδεια στην ΕΡΤ για την δημοσιογραφική υποστήριξη των μεταδόσεων τις 12ης Μαίου, ωστόσο θα προκύψει πρόβλημα με τις εκπομπές. Πρόβλημα που θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο απ' την στιγμή που θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στο Φ-4.

Ότι και να λέμε, ότι και να γράφουμε, πάντως, τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα θα δείξουν και το πόσο μεγάλο (ελληνικό) ενδιαφέρον θα έχει το Φ-4. Ίσως, τέλος, μέχρι την Παρασκευή να υπάρξουν εξελίξεις με τις κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ, κάτι που είναι πιθανό απ' την στιγμή που η ερχόμενη είναι Μεγάλη Εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x