Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έρχεται!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Ηρακλή που επανέρχεται και φωνάζει με σπουδαίο σύνολο και σοβαρό λόγο για να τον υπολογίζουμε.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Τελικά είναι θέμα διαχείρισης και όλα τα υπόλοιπα –δε λέω σημαντικά είναι κι αυτά- έρχονται δεύτερα. Οι παικταράδες, τα σπουδαία ονόματα στον πάγκο, έξω από τον πάγκο, τα μεγάλα μπάτζετ και γενικότερα η… φασαρία που γίνεται, συνήθως στις λαοφιλείς ομάδες, κυρίως για εμπορικούς λόγους κι όταν έρχεται η ώρα να δώσεις εξετάσεις, διαπιστώνεις ότι όλα αυτά δεν χρειάζονται.

Όσο σημαντικό είναι να γνωρίζεις μέχρι που πραγματικά φτάνουν τα ποδάρια σου, μέχρι που σε παίρνει και όσες δυνάμεις διαθέτεις να τις διαχειρίζεσαι κατά τον καλύτερο, αποτελεσματικότερο τρόπο. Αυτό σε οδηγεί σε σίγουρη επιτυχία.
Ούτε η νίκη ούτε η ισοπαλία κι οποιοδήποτε αποτέλεσμα με θετικό πρόσημο με πείθει ότι ο Ηρακλής είναι ομάδα και δεν χαμπαριάζει από την ΑΕΚ, για την οποία, να σας πω την αλήθεια, ένοιωσα ότι θα έρθει για να επικρατήσει ολοκληρωτικά, για όλους σχεδόν τους παραπάνω λόγους, που τελικά δεν έχουν μεγάλη αξία. Δεν είναι ο,τι σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο.

Παίκτες που ίσως θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να σταθούν στη μεγάλη κατηγορία, μονάδες που δεν τις έχει δα και μεγάλη εμπιστοσύνη για να στήσεις την σύνολο που θα διαπρέψει στη Σούπερλιγκ, είναι σφιχτή, καλοδουλεμένη, σοβαρή, σέβεται τον αντίπαλο, σέβεται και τον εαυτό της και παίζει κοντά στα κόκκινα γιατί είναι υποχρεωμένη να το κάνει προκειμένου να φτάσει με αξιοπρέπεια στο στόχο της.

Αυτό είναι ο Ηρακλής και… έρχεται. Ετσι ακριβώς. Έλλειψε, έρχεται και θα παρακολουθούμε πρωτάθλημα (σιγά σιγά ελπίζω…) που θα έχει αξία, θα έχει λίγο περισσότερο κόσμο και θα παίζουν οι παραδοσιακές ομάδες, αυτές που το έκτισαν και το στήριξαν με πολλά χρόνια παρουσίας. Κι αυτό βέβαια ισχύει για τον Ηρακλή, την ΑΕΚ, τον Άρη, αν ποτέ κι αυτός σοβαρευτεί και αποκτήσει ανθρώπους που θα τον οδηγήσουν και πάλι στη μεγάλη κατηγορία.

Το πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής έχει πάθει… GREXIT εδώ και πολύ καιρό με ομάδες από γειτονιές που δεν αντιπροσωπεύουν τον μέσο Έλληνα φίλαθλο, αλλά, ίσα ίσα που… εξυπηρετούν τη διοργάνωση.

Ο Ηρακλής δεν θα έχει πρόβλημα στην άνοδό του για τη Σούπερλιγκ. Μόνο αν παρουσιάσει αυτοκτονικές τάσεις θα χάσει τη διαφορά και θα μείνει έξω από τις προνομιούχες θέσεις.

Το μέλλον, τα επόμενα βήματα θα είναι σημαντικότερα και οι λύσεις που θα βρει ο Παπαδόπουλος για να φτιάξει ομάδα που θα έχει συνέχεια και διάρκεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x