Βαγγέλης Νεραντζιάς

Ο μοναδικός στόχος και η αλήθεια του Τσάβι

Η μεγάλη αλήθεια του Πασκουάλ, ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Φάιναλ φορ, ο Τζέιμς και το δημοψήφισμα που μπορεί να περιμένει…

Για να ξεκινήσουμε με τα βασικά, ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη επί της Μπασκόνια έβγαλε ένα ακόμη «πρέπει» και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, όσον αφορά το πλασάρισμα στο πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας. Πλέον η διακοπή έρχεται στο κατάλληλο σημείο για το τριφύλλι, που θα δώσει τις απαραίτητες ανάσες σε παίκτες που έχουν τραβήξει κουπί, όπως οι Καλάθης και Γκιστ.

Ταυτόχρονα σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Πέιντ θα μπει στο κλίμα της ομάδας και αναμένεται στις 23 Φεβρουαρίου να ντεμπουτάρει στο ματς με τη Χίμκι και να δώσει σημαντική βοήθεια κάτω από το καλάθι. Όμως στην Μόσχα μπορεί να υπάρχει ένας ακόμη νέος αλλά… παλιός στο ρόστερ των πράσινων. Ο λόγος για τον Μάικ Τζέιμς, που άναψε φωτιές με το πρωινό του ποστάρισμα στα social media και είναι πιο κοντά από ποτέ στη μεγάλη επιστροφή…

Αυτή είναι η ουσία και ο πραγματικός στόχος. Μια ομάδα γεμάτη σε όλες τις θέσεις, που θα έχει στο μυαλό της το Βελιγράδι και το ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης…

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έστειλαν χθες τα μηνύματα τους στην Ευρωλίγκα με έξυπνο και κόσμιο τρόπο. Τόσο οι παίκτες που δεν εμφανίστηκαν στη παρουσίαση των πεντάδων, όσο και ο κόσμος στην κερκίδα με τα προσωπεία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Το ίδιο έκανε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας που δεν τσίμπησε και σεβάστηκε την απαράδεκτη τιμωρία του, μην πηγαίνοντας στο ΟΑΚΑ.

Αυτός όμως κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο Τσάβι Πασκουάλ… Ο Καταλανός τεχνικός έδωσε τα… ρέστα του στην συνέντευξη Τύπου και αφού ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα του Γιαννακόπουλου είναι συνολικά πρόβλημα της ομάδας, είπε το αυτονόητο… «Όποιος πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω ας το κάνει και να λήξει μια κατάσταση που δεν θα έπρεπε να έχει καν ξεκινήσει», αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια, από έναν άνθρωπο που πέρα από μεγάλος προπονητής είναι και ένας τζέντλεμαν των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Παραμένει άγνωστη η στάση που θα κρατήσει από τη μεριά της η Ευρωλίγκα, όμως ο Παναθηναϊκός για το δικό του καλό πρέπει να ρίξει τους τόνους. Οι φίλοι της ομάδας δεν θέλουν απλά τον Γιαννακόπουλο στην ομάδα μπάσκετ αλλά εύχονται να μπει και στο ποδόσφαιρο! Δεν χρειάζεται κανένα δημοψήφισμα για να καταλάβει κανείς την αποδοχή και τη στήριξη που απολαμβάνει ο Δημήτρης, αλλά και η οικογένεια Γιαννακόπουλου συνολικά από τον κόσμο του τριφυλλιού.

Θα ήταν πιο φρόνιμο να προκύψει η οριστική απόφαση της διοργανώτριας Αρχής για τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και με την ολοκλήρωση της σεζόν αν κριθεί σκόπιμο να πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα. Στη παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός πρέπει να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό σκέλος, γιατί με την επικείμενη έλευση του τρελό-Μάικ, οι πράσινοι διαθέτουν μακράν την καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια και η λογική λέει ότι κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει την επιστροφή στα φάιναλ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x