Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ο Παναθηναϊκός «κλειδί» για την ανανέωση με Nova!

Αύριο (11/7) θα κριθούν πολλά στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της ανανέωσης της υπάρχουσας σύμβασης με τη Nova.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ εμφανίζεται θετική στην πρόταση της Nova και εν πάση περιπτώσει δέχονται, μετά από συζητήσεις που θα γίνουν να προχωρήσουν.

Το «κλειδί», σε κάθε περίπτωση, για το αν θα προκύψει συμφωνία με τη Nova είναι η στάση, την οποία θα τηρήσει στο Δ. Σ. της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν και κάποιες ΠΑΕ, όπως ο ΠΑΟΚ που θεωρούν ότι πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή του μέρους των χρημάτων που τους δίνεται.

Όπως και να 'χει, το Συμβούλιο που θα συνεδριάσει κάποιες ώρες πριν την κλήρωση του Πρωταθλήματος αναμένεται να έχει εντάσεις, αλλά θα μπει και στην ουσία του θέματος, καθώς πρέπει να υπάρξει μία εμφανής τάση, προς την μία ή την άλλη πλευρά.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι οι ομάδες που έχουν συμφωνήσει, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των φιλικών τους με τον ΟΤΕ, κάτι που μπορεί να έχει κάποια σημασία ενόψει της σημερινής στάσης τους.

Με Μιγιάτοβιτς και Μαγγίρα η κλήρωση
Ο σπέσιαλ καλεσμένος της Σούπερ Λίγκας στην αυριανή κλήρωση του Πρωταθλήματος θα είναι ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς. Μεγάλο μέρος, δε, της παρουσίασης θα κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα σε μία βραδιά όπου η Σούπερ Λίγκα ετοιμάζει εκπλήξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x